BM RSK Mk1
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tam masz kilka topikow o tym nozu, niektore podchodza juz pod dziesiec stron chyba
Wszyscy sie nim zachwycaja - co mnie nie dziwi, bo to w koncu Griptilian
To nie jest custom i jest jak najbardziej produkowany seryjnie. Na stronie Benchmade znajdziesz go pod Products --> Special projects.
Jedyny z nim problem jest taki, ze wylacznosc na sprzedaz maja aeromedix - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - bo to dla nich zostalo zaprojektowane.
Efekt jest niestety taki, ze jest drogi jak cholera: 105$ (100$ mini) plus przesylka FedExem (do RFN 36$) i chyba 100% pewnosci, ze trafi na clo, bo FedEx sam zalatwia clo i tylko rachunek dostajesz do domu.
Tutaj to znajomego kosztowalo cos ze 140 euro - a na forum ten nozyk ma chyba pieswidmo, albo DARK, jak mi sie nic nie pomylilo, ich pytaj.
Napisano Ponad rok temu
o, dobry wieczor panuO prosze
Co do kwoty za transport to sprowadzalem nieubezpieczonym fedexem economy za 17usd. Szczatkowo dogadac sie z nimi mozna...
Napisano Ponad rok temu
A jak to z ta "nie-seryjna" produkcja jest, ktora sugerowales?
Z tego co ja pamietam, to nie jest LE i maja ta ciagle w ofercie (OK, nie ciagla, ale jak dostaja akurat dostawe, bo maja dluga liste zamowien )
Napisano Ponad rok temu
Ale rachunek z Fedexu i tak dostales do domu?
No oczywiscie...bylem wniebowziety. No i musialem uczyc panie na poczcie jak sie wypelnia rubryczki "clo i inne brudy" :wink:
A jak to z ta "nie-seryjna" produkcja jest, ktora sugerowales?
Z tego co ja pamietam, to nie jest LE i maja ta ciagle w ofercie (OK, nie ciagla, ale jak dostaja akurat dostawe, bo maja dluga liste zamowien )
Chyba kazdy BM co przychodzi w szarym pudelku jest na swoj sposb LE... :roll: choc glowy nie dam. Czytalem na BF ze ilosc ma byc ograniczona ale skoro na razie przynosi zysk to dlaczego mieliby rezygnowac...
Napisano Ponad rok temu
Dlatego on jest na stronie BM pod "special project", a nie w Gold Class.
A tego o ograniczonej ilosci nie widzialem, moglbys link podrzucic jakis?
Napisano Ponad rok temu
Była edycja numerowana Douga i jest normalna seryjna. Jest też wersja mini (z różnymi kolorami okładzin).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Spyderco Catalog 2005
- Ponad rok temu
-
Pytanie do kolegów
- Ponad rok temu
-