Trenuje K-B od wrzesnia niedlugo chcialem leciec na sparingi kupilem szczeke ale mam krzywy zgryz tzn gorna i dolna sa na jednej liniii (dolna powinna byc za gorna) ... i jest mi bardzo niewygodnie w szczece pojedynczej ... co mam zrobic ? Pozdrawiam dziekowa za odpowiedzi !!
  Trenuje K-B od wrzesnia niedlugo chcialem leciec na sparingi kupilem szczeke ale mam krzywy zgryz tzn gorna i dolna sa na jednej liniii (dolna powinna byc za gorna) ... i jest mi bardzo niewygodnie w szczece pojedynczej ... co mam zrobic ? Pozdrawiam dziekowa za odpowiedzi !!

Szczeki ...
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 i nie wiem co mam z tym zrobic :///
 i nie wiem co mam z tym zrobic :///

Napisano Ponad rok temu
Pzdr
Napisano Ponad rok temu
przeceiz w kazdym opakowaniu jest instrukcja:Ddziekowa
)) pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 (czyt. pojedyncze), latwiej sie oddycha... co do bezpieczenstwa nie mam zdania.... 8)
  (czyt. pojedyncze), latwiej sie oddycha... co do bezpieczenstwa nie mam zdania.... 8)

Napisano Ponad rok temu
Jeszcze nie spotkałem człowieka, który preferowałby podwójne, choć może tacy i są. Większość podwójnych nie dopasowywyuje się do zębów, istnieje ryzyko, że przy zainkasowaniu mocnego sierpu ochraniacz się ześliżnie w bok. Pomimo, że generalnie oddycha się nosem, to jednak upieram się, że w pojedyńczej łatwiej się oddycha... i można coś chociaż powiedzieć.
Kiedyś jakiś sprytny sprzedawca wcisnał mi podwójną, twierdząc że jest lepsza, a ja głupi uwierzyłem, męczyłem się kilka miesięcy, ąż ją przegryzłem - w pojedyńczych zdarza się to znacznie rzadziej.
Napisano Ponad rok temu
a co ma Szczecin do tego :>?to chyna dla tego, że jesteś ze Szczecina... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 i od razu zajebiście :DDD tak to jest jak człowiek nie czyta instrukcji
  i od razu zajebiście :DDD tak to jest jak człowiek nie czyta instrukcji  hehe
  hehe

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 kiedy najlepeij przejsc na Muay Thai?? kiedy najlepeij przejsc na Muay Thai??- Ponad rok temu 
- 
			 Dobry i w miarę tani klub w warszawie! Dobry i w miarę tani klub w warszawie!- Ponad rok temu 
- 
			 XXIV Turniej o Zlata Rekawice Wisly XXIV Turniej o Zlata Rekawice Wisly- Ponad rok temu 
- 
			 Nowy klub Muay Thai w Gdańsku Nowy klub Muay Thai w Gdańsku- Ponad rok temu 
- 
			 Worek na siłowni w Krakowie Worek na siłowni w Krakowie- Ponad rok temu 
- 
			 Polska szkoła boksu Polska szkoła boksu- Ponad rok temu 
- 
			 19.12.2004 - II Warszawski Międzynarodowy Turniej Muay Thai 19.12.2004 - II Warszawski Międzynarodowy Turniej Muay Thai- Ponad rok temu 
- 
			 Andrzej Golota vs Vitali Klitschko Andrzej Golota vs Vitali Klitschko- Ponad rok temu 
- 
			 Kaman vs Ignashov Kaman vs Ignashov- Ponad rok temu 
- 
			 nowa strona o muay-thai nowa strona o muay-thai- Ponad rok temu