Kaprala dwie zabawki (modemowcy- nie radze...)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Domyslam sie, ze nie jestes uzytkownikiem ww kerambitu, wiec moze poczekajmy na wypowiedz Kaprala albo Blachy? :roll:Jakies plusy, minusy ktore zauwazyles podczas uzytkowania??
Peace!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
minusy to za mało zakrzywione ostrze
jako typowy kerambit do walki ma troche małą krzywizne i zadawane cięcią nie byłyby takie głębokie i "brzydkie" jak np. przy kerambicie spyderco czy emersonie
a drugiej strony krzywizna mimo że niewielka i tak dyskwalifikuje ten nóz jako EDC bo prócz cięcia lin czy obierania owoców niewielki z tego pozytek na codzień.
Dobry nóż jako back up "w razie jakby co"
ale jako podstawowy i jedyny nóż to gówniany wybór, mocno wyspecjalizowane narzędzie nieprzydatne na codzień (chyba że ktoś codziennie chlasta ludzi)
oczywiście w kwestii tego że wykonanie dobre itp mówie o podobnym przedziale cenowym.
Napisano Ponad rok temu
Dodam tylko, ze pzry w mire intensywnym uzytkowaniu robi się niewielki blade play.
Za wykluczeniem jako EDC pzremawia też jakośc stalli, potepiłem skukinkota tnac puszki(nie miałem gerbera a musiałem) i sie potępił trochę.
Dlatego, jak chcesz zakurwić kogos albo mieć ot tak sobei pro forma, to prosze bardz- good choice
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dawid i Goliat
- Ponad rok temu
-
M.Strider SLCC Nightmare grind
- Ponad rok temu
-