Za to, zdjęcia - very trendy. 8)
ta..."brendy"
Napisano Ponad rok temu
Za to, zdjęcia - very trendy. 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A mnie to jakos tak zaciekawilo i zaraz potem ucieklo.ale on ma fałszywe ostrze przeszlifowane na brzytewek
czyste sk...syństwo mówie Ci
chlastasz i wracasz spowrotem tnąc w obie strony
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I to jest chyba najlepsze podsumowanie naszych przydlugich wywodowale jak to w składaku 100% nie ma nigdy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Spokojnie Kubek... Rybak jest jeszcze pod wrazeniem nowego malego Nimravusa - chwilowo zapomnial o folderachRybak, teraz to mnie zadziwiłeś. Ty, fan BM i twierdzisz, że w składakach nie ma 100%?? Własnym oczom nie wierzę!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
OK, tylko jasne tym razemAkme, dzieki za adwokatowanie, piwo jak zwykle przesle poczta
Prawda... I mnie cos ostatnio na fixed wzielo 8)Fixedy sobie zaczalem kompletowac po stwierdzeniu, ze tej cienkiej oski w folderze czasem po prostu szkoda. No i palcow tez.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kapral moglbys napisac jak sprawuje sie ten kerambit, jestem zainteresowany kupnem takiego i chcialbym uslyszec twoja opinie.Jakies plusy, minusy ktore zauwazyles podczas uzytkowania??
dzieki
Napisano Ponad rok temu
Kapral moglbys napisac jak sprawuje sie ten kerambit, jestem zainteresowany kupnem takiego i chcialbym uslyszec twoja opinie.Jakies plusy, minusy ktore zauwazyles podczas uzytkowania??
dzieki
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu