SAW
Napisano Ponad rok temu
Kurwa najlepszy gore conajmniej ostatnich 15 lat. Rezyser robi z widza idiote kilka razy i powiem szczerze, ze kilka razy ogladajac sie wkurwilem,z e tak latwo dojsc o co tu chodzi a potem zonka ialem
Rewelacja, piekny, chory, drastyczny [nie jest to man bites dog ale mimo wszystko].
Patent z tym urzadzeniem na glowie Amandy rewelacyjny hehehe....
Cynik poleca!
Napisano Ponad rok temu
Bo mi SAW kojarzy sie tylko ze Squad Automatic Weapon czyli starym poczciwym M249
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Naprawde podobal ci sie man bites dog? Moje odczucia byly jak najbardziej negatywne!
Pozdrawiam MH!
Napisano Ponad rok temu
jeden z lepszych filmów jaki obejrzałem w tym roku :-)
film nieco zamotany , fabuła wciagająca dająca do myślenia , ogulnie bardzo dobry film...
Napisano Ponad rok temu
Zajebisty Oczywiscie dla lubiacych takie filmy, ale naprawde... chyba wiecej nieprzewidywalnych akcji niz w 7
Super
Napisano Ponad rok temu
ooo sooo choooziii?
Bo mi SAW kojarzy sie tylko ze Squad Automatic Weapon czyli starym poczciwym M249
tobie wszystko sie kojerzy albo z bronie albo z brzydkie słow po niemiecku!! :roll:
Napisano Ponad rok temu
ooo sooo choooziii?
tobie wszystko sie kojerzy albo z bronie albo z brzydkie słow po niemiecku!! :roll:
Ale za to mnie lubisz, prawda?
Napisano Ponad rok temu
S
P
O
I
L
E
R
Trochę spieprzył reżyser to wszystko bo w momencie jak salowy wszedł na salę i powiedział że pacjent którym dokrtorek się zajmował ma na imię John, to już wiedziałem że będzię brał udział, w babraninie. Najbardziej zaskakująca końcówka filmu, jak gość z podłogi sie podnosi i okazuję się że to on wszystkim kręci.I dlaczego fotograf nie próbował przestrzelić kłódki, przy łańcuchu?
Zmusza do zastanowienia, jak daleko jeteśmy w stanie się posunąć by uratować własne życie. I moim zdaniem "7" przy SAW wysiada
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zmniejszylem czcionke wrednego spoilera zeby nikt przypadkiem czegos nie przeczytal jesli nei chce
Domo arigato
Napisano Ponad rok temu
Rezyser zostawil sobie piekna furtke do kontynuacji...chociaz mam nadzieje ,ze jej nie nakreca :?
Napisano Ponad rok temu
....niezly :-)
Rezyser zostawil sobie piekna furtke do kontynuacji...chociaz mam nadzieje ,ze jej nie nakreca :?
Nakreca, juz gdzies czytalem ze nakreca, jak wygrzebie, gdzie wygrzebalem to info to nie omieszkam przeslac.
Napisano Ponad rok temu
masakryczny...
ci co takie filmy wymyslaja to maja niezle zryte berety hehe
Napisano Ponad rok temu
Druga częsc planowana na 28 października.
Napisano Ponad rok temu
Jeśli tylko uda im się w drugiej części zaskoczyć tak samo dobrze, to będzie to jedna z lepszych serii w historii kina chyba.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wasze ulubione zdjecia.
- Ponad rok temu
-
Tomek Marszałek
- Ponad rok temu
-
Film o Viet Vo Dao