BJJ LUBLIN i VALE TUDO LUBLIN
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Vale Tudo jest w środy i piątki o 20.00 na Kleeberga w K1.
Każdy kto chce chodzić na vt musi najpierw zgłosić to do mnie.
Bjj standardowo w poniedziałki, wtorki, czwartki o 19.00
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jest rozgraniczenie, bjj na lubliniance tak jak napisałem w jakie dni, a vale tudo w K1 na kleeberga. Nóż niestety nie dla wszystkich, za duża odpowiedzialność. Nie robimy już wash&go że wszystko na lubliniance. W K1 są worki, siłownia, a bez tego nie ma vt.No i chyba to poprwnie Czyli o nożu chyba zapomne bo 16 latek nie wyglada na osobe odpowiedzialną ! A byłem ostatnio na treningu obejrzec chwile i "Luzik" (sorry nie wiem jak sie nazywa Trener) mowił coś o przeniesieniu gdzie od stycznia??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście.Takie pytanko mogę wpaść z kumplem w poniedziałek poturlać się troche na lublinianke i podejmiemy decyzję czy przerzucic się na BJJ ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
elementy tak bo nie wszystko pasuje do vt, bierzemy co skuteczne, kickbox i boks teżA właśnie odnośnie Vale Tudo co wchodzi w trening Vale Tudo bo rozumiem, że to trening pod kątem forumuły VT tak ? Czyli MT i BJJ ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Generalnie nie przyjmuję na vt ani dziewczyn ani lekkiej wagi ani młodych poniżej 18 lat. Chyba że spojrzę w oczy...A taki 16 latek może walić na VT? (trening nie zawody)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jestem nowy na Vortalu, ale wiernie śledzę wszystko co na nim się dzieje.Miałem przyjemność poznać kilka osób z BJJ Lublin.Moja przygoda z Bjj trwala dosyć krótko, ale sama atmosfera na lubelskich treningach sprawiła że bardzo fajnie wspominam tamte treningi.Nawiązując więc do pytania marcosa.Czy możliwe jest aby Bjj Lublin otworzyło swoją filię w Zamościu?To moja gorąca prośba :-) .Dzięki.Pozdrowienia dla wszystkich z Bjj Lublin.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli nie ma to tak, jeśli już jest coś to nie będziemy wchodzić w paradę.Fiodor, nie planujecie czasem otworzenia filii w Zamościu lub Chełmie?
Napisano Ponad rok temu
Co za typ, rusz dupala w środę o 20.00kleeberga mówicie ? to moge i ja? czy za mało waże ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kurewa na kleberga troche drogo:/ ale wszystko wyglada jak w szpitalu. sterylnie, czysto, biale swiatlo: ) i koles z wytrzeszczem: )
to chyba ktos nowy...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Testimonial about a trip to Brazil
- Ponad rok temu
-
Leg locki
- Ponad rok temu
-
chcesz zrobic seminarium w swoim miescie
- Ponad rok temu
-
ADCC, czy mozna sie dowiedziec cos wiecej?
- Ponad rok temu
-
ADCC 2005 trial - San Paulo - wyniki
- Ponad rok temu
-
Kettlebell
- Ponad rok temu
-
Bjj Dutch Open 2004
- Ponad rok temu
-
Książka o bjj