BJJ LUBLIN i VALE TUDO LUBLIN
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Vale Tudo jest w środy i piątki o 20.00 na Kleeberga w K1.
Każdy kto chce chodzić na vt musi najpierw zgłosić to do mnie.
Bjj standardowo w poniedziałki, wtorki, czwartki o 19.00
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jest rozgraniczenie, bjj na lubliniance tak jak napisałem w jakie dni, a vale tudo w K1 na kleeberga. Nóż niestety nie dla wszystkich, za duża odpowiedzialność. Nie robimy już wash&go że wszystko na lubliniance. W K1 są worki, siłownia, a bez tego nie ma vt.No i chyba to poprwnie
Czyli o nożu chyba zapomne bo 16 latek nie wyglada na osobe odpowiedzialną ! A byłem ostatnio na treningu obejrzec chwile i "Luzik" (sorry nie wiem jak sie nazywa Trener) mowił coś o przeniesieniu gdzie od stycznia??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście.Takie pytanko mogę wpaść z kumplem w poniedziałek poturlać się troche na lublinianke i podejmiemy decyzję czy przerzucic się na BJJ ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
elementy tak bo nie wszystko pasuje do vt, bierzemy co skuteczne, kickbox i boks teżA właśnie odnośnie Vale Tudo co wchodzi w trening Vale Tudo bo rozumiem, że to trening pod kątem forumuły VT tak ? Czyli MT i BJJ ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Generalnie nie przyjmuję na vt ani dziewczyn ani lekkiej wagi ani młodych poniżej 18 lat. Chyba że spojrzę w oczy...A taki 16 latek może walić na VT? (trening nie zawody)
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jestem nowy na Vortalu, ale wiernie śledzę wszystko co na nim się dzieje.Miałem przyjemność poznać kilka osób z BJJ Lublin.Moja przygoda z Bjj trwala dosyć krótko, ale sama atmosfera na lubelskich treningach sprawiła że bardzo fajnie wspominam tamte treningi.Nawiązując więc do pytania marcosa.Czy możliwe jest aby Bjj Lublin otworzyło swoją filię w Zamościu?To moja gorąca prośba :-) .Dzięki.Pozdrowienia dla wszystkich z Bjj Lublin.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli nie ma to tak, jeśli już jest coś to nie będziemy wchodzić w paradę.Fiodor, nie planujecie czasem otworzenia filii w Zamościu lub Chełmie?
Napisano Ponad rok temu
Co za typ, rusz dupala w środę o 20.00kleeberga mówicie ? to moge i ja? czy za mało waże ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kurewa na kleberga troche drogo:/ ale wszystko wyglada jak w szpitalu. sterylnie, czysto, biale swiatlo: ) i koles z wytrzeszczem: )
to chyba ktos nowy...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Testimonial about a trip to Brazil- Ponad rok temu
-
Leg locki- Ponad rok temu
-
chcesz zrobic seminarium w swoim miescie- Ponad rok temu
-