Leatherman Charge
Napisano Ponad rok temu
ale i tak mnie nei stac
a tak z ciekawości - hał macz ??
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] --> wrzucasz "Leatherman Charge" i klikasz "szukaj", czy co tam masz
A potem sobie posortuj od najtanszego i sprawdz, czy wysylaja do Europy/PL
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rzeczywiscie mamy inne szczypce a model ten sam. 8O Widac cos w fabryce pomylili bo innego wytlumaczenia na to nie widze.
Wysz, szczerze mowiac nie odkrecalem szczypcami jeszcze srub, wiec nie wiem jaka najwieksza sie bedzie dalo. Ale w Wojtasa egzemplarzu sa te same szczypce co w Wave wiec i rozmiar srub ktore mozna odkrecic powinien byc ten sam.
Szeryf, raczej sie nie da bo sciecia ostrzy w miejscu gdzie sie stykaja z linerami musialby byc zrobione w drugim kierunku (odbicie lustrzane).
Ale ostrza sie da otworzyc lewa reka - zaczynasz palcem wskazujacym, a jak juz troche otworzysz to zmieniasz wskazujacy na kciuk i sprawa rozwiazana
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam "wava" a w nim otwieranie jedną ręką ostrza to porażka. Trzeba by mieć stalowe paluchy....
Chyba żartujesz. :roll:
Mańkut jestem i nie mam najmniejszych problemów....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Głupie pytanie: można kupić samo ostrze od Charge`a i czy będzie pasować do Wave?
watpie :roll:
Napisano Ponad rok temu
A czy da się przełożyć zewnętrzne ostrza tak żeby otwierać je lewą reką? Tak mi się jakoś wydaje przez te śrubki :wink:
Niestety nie. :nie:
Na pewnym forum dla mańkutów nożowych było wałkowane już pare razy. LM nie robi, nie robił i nie będzie robił wersji "lefty".
Trzeba się przyzwyczaić i tyle.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dominator
- Ponad rok temu
-
Passaroud F1.
- Ponad rok temu
-
Kandahar....