muela na wojnie
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
sam tego nie wyskrobał na klindze.
Napisano Ponad rok temu
tutj link na stronie muela:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Czemu?
Polscy wojacy np. w Iraku tez pewnie nie wszyscy maja Busse, czy nawet BKT, jesli w ogole.
GIs uzywaja "w masie" gerberow, kabarow, CRKT, Niemcy Glockow i Eichhornow - to czemu jaki Hiszpan by nie mial miec mueli gdzies tam w swiecie.
Niezaleznie od tego, co to bylo ta "operacion cos-tam".
Chociaz tutaj sprzedawca wyraznie daje do zrozumienia, ze to chyba jednak zart:
Każdy męszczyzna byłby zadowolony z takiego prezentu
No nie wiem...
Napisano Ponad rok temu
No jak to "jaka"...?Ale sam nożyk wygląda interesująco..... Ciekawe jaka to stal
"Wykonany z wysokogantunkowej stali , doskonała twardość, trwałość"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Markieting i tyle. Nie mi oceniać.
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem.Rybak, nie wydaje Ci się że przy takim świetle napis wyszedłby trochę inaczej na klindze?]
Ja sie zaczalem przygladac swoim zdjeciom nozy dopiero niedawno tak na serio i niektore efekty swietlne sa dla mnie tajemnica, a obrobka cyfrowa - poza jakim paintem, czy irfanview - tez. Nie mam zadnych programow "graficznych", poza CADopodobnymi i do graficznego przedstawiania danych w robocie
Poza tym - faktycznie nikt nie wspomnial o tym aspekcie, co wysz.
Napisano Ponad rok temu
Należąca do Hiszpanii wyspa Perejil ma 300 na 500 metrów i jest bezludną skałą na Morzu Śródziemnym. Wylądowało tam kilkunastu żołnierzy marokańskich. Rozbili tam namiot i wywiesili marokańską flagę.
Madryt wysłał w okolice wyspy okręty wojenne, również podwodne, samolot i siły lądowe. Marokańscy żołnierze zostali wzięci do niewoli (nikt nie został ranny), ale szybko wydano ich Maroku.
Nie wiem jakie znaczenie dla tej operacji mógł mieć ten lub jakikolwiek inny nóż.
Napisano Ponad rok temu
Nóż do skrobania pietruszki. (perejil hiszp. pietruszka)
Należąca do Hiszpanii wyspa Perejil ma 300 na 500 metrów i jest bezludną skałą na Morzu Śródziemnym. Wylądowało tam kilkunastu żołnierzy marokańskich. Rozbili tam namiot i wywiesili marokańską flagę.
Madryt wysłał w okolice wyspy okręty wojenne, również podwodne, samolot i siły lądowe. Marokańscy żołnierze zostali wzięci do niewoli (nikt nie został ranny), ale szybko wydano ich Maroku.
Nie wiem jakie znaczenie dla tej operacji mógł mieć ten lub jakikolwiek inny nóż.
Juz wiemy co i jak Muela zadyme zmontowala zeby pozniej moc wypuscic "serie okolicznosciowa zasluzona w boju"
Napisano Ponad rok temu
Otwierali nim ostrygi znalezione na tym skrawku ziemi....
Napisano Ponad rok temu
Otwierali nim ostrygi znalezione na tym skrawku ziemi....
No chyba, że tak. Bo w pikuty na tej skale to grać się raczej nie da. :-)
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rzecz o Nożoholiźmie, czyli "Kto mnie, kurde, zaraził??
- Ponad rok temu
-
Nowa BMka-Snipe
- Ponad rok temu
-
Wingwalk
- Ponad rok temu
-
world Champion rope cutter...
- Ponad rok temu
-
Sztych