Sekcja w Tychach
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hmmm...to moze pomyśl o Shidokanie.Ja się tam przeniosłem z bjj,50 zeta miesiecznie i masz Taja zakamuflowanego jako karate i grappling w piątki...ja sobie dałem spokój bo odstraszyła mnie "karatecka atmosfera"(oss!!!sensei!...siedzenie w kucki półgodziny twarza do drzwi bo sie spóźniłem niecałą minutę etc.) i sporo osob na sali(bardzo "sporo" :? )ale tobie to moze nie przeszkadzac...No w K-ce godziny mi chociaż odpowiadają. Tyle, że troche z kasą nie jest za dobrze jak narazie. Można np. chodzić raz w tygodniu ? Ale znowu lipa, bo raz w tygodniu to za mało, chodze na bjj, więc to jest w sumie taki dodatek do stójki. Bjj też nie jest tanie, możecie mi powiedzieć czy cena za trening raz w tygodniu jest mniejsza i o ile ? eee szkoda marudzenia, gdzie w K-ce są te treningi i czy teraz w sobote jest trening ?
w sumie miałem na bjj wracac,ale kapral mnie nakręcił i od stycznia zaczne chyba treningi u pana co pisał powyżej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No ja sie dziwie ze jescze nie zawitalesTyle tu chwialicie ludziska, ze sam sie wybiore 8)
A i nikt tu nic nie chwali a tylko STWIERDZAMY FAKTY
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dolączam sie do tych superlatyw gdysz dzis stalem sie pelnoprawnym czlonkiem tej ze grupy jest swietnie szkoda tylko ze tak krotko :? Przydalo by sie minimum 2 h ale mimo to polecam warto sie wybrac i samemu zobaczyc :twisted:
hmmm... treningi nie sa zbym meczace, skoro gosciu wyciagniesz dwie godziny minimum? 8)
Napisano Ponad rok temu
Dolączam sie do tych superlatyw gdysz dzis stalem sie pelnoprawnym czlonkiem tej ze grupy jest swietnie szkoda tylko ze tak krotko :? Przydalo by sie minimum 2 h ale mimo to polecam warto sie wybrac i samemu zobaczyc :twisted:
hmmm... treningi nie sa zbym meczace, skoro gosciu wyciagniesz dwie godziny minimum? 8)
To zalezy jak ktos cwiczy!!!! Jak postawisz na hardcor to po polgodziny mozesz niedac rady stac na nogach :twisted: buhahahah
Pozdro for all Ronins 8)
Napisano Ponad rok temu
Tak powaznie to Wiecie jestem nowy wiec mi z kolegom same poczatkowe proby wszystkiego zajmywaly sporo czasu , ustawianie poprawianie postaw gardy by dobrze kopac itd bo jednak dawne nawyki z capo zostaly wiec pewnie dlatego mnie ten trening nie wykonczył.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Prosze o odpowiedz albo jakas mape kurde .
Thx za pomoc
Napisano Ponad rok temu
pozdro,
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Wysiadasz na przystanku : Tychy Os. K
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak powaznie to nie masz sie czym martwic kolego. Kiedys roznie to bylo w Tychach ale teraz jest bezpiecznie przynajmniej takie mam wrazenie. :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Blok
- Ponad rok temu
-
Ciekawy wywiad z A. Rylik w Wysokich Obcasach
- Ponad rok temu
-
konkurs na nazawe sali
- Ponad rok temu