K-1 WORLD GP 2004 FINAL - wyniki i fotki
Napisano Ponad rok temu
Walki się ułożyły tak jak miałem nadieję że się ułożą, tylko TKO za mało REMY jeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
przynajmniej kao pokazal ze wygrana z ignashovem nie byla przypadkiem.
Napisano Ponad rok temu
A Hoost mogl wygrac z Remym Bonjaskym - w pierwszej rundzie go rozjebal bez apelacyjnie reszta rund kwesta dyskusyjna. Nie taki z niego dziadek
Napisano Ponad rok temu
hoost powinien wygrac z remim po 3 rundach, ale niestety przy stole sedziowskim zasiadaja ludzie z marketingu k-1 a nie sedziowie
Nie zgodzę się, wg mnie remis po 3 rundach był słuszny. Im później tym Remy walczył lepiej.
Kaoklai - fenomenalne KO, pięknie. Kaoklai to nie tylko najlżejszy zawodnik w historii K-1, ale i najmłodszy zwycięzca turnieju (21 lat, wygrał K-1 w Korei).
Odnośnie Musashi - wg mnie po 3 rundach z Sefo przegrywał, ale w 4 już zdecydowanie wygrał.
Z Kaoklai pojechał zdecydowanie, udało mu się zneutralizować szybkość Taja.
Natomiast finał... jeden wielki wałek. 3 rundy przegrał, ale OK, nie było zdecydowanej przewagi dla Bonjaskiego. Ale po czwartej rundzie NIE BYŁO PRAWA zarządzić kolejną dogrywkę. Remy go niszczył (mimo że był strasznie poobijany i kulał na prawą nogę, o kopaniu nie było mowy). Ale japońce robili swoje - w nadzieji że Musashi to wykorzysta. Całe szczęście że na końcu się opamiętali.
Brawo Remy Bonjaski!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poniedziałek 27 grudnia
19:00 - 20:00 SUMO Kyushu Basho, Japonia
21:00 - 23:30 SPORTY WALKI Fight Club K1 GP JAPAN FINAL
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dlaczego wy przekrecacie jego nazwisko ?
moze brzmi bardziej swojsko
wczoraj obejrzalem ta gale na ojrosporcie. finalowa walka, remy 2 razy poza ringiem (z wlasnej woli). ciekawy widok
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tylko dziwna sprawa z tym lotem remiego poza ringiem ciekawe co przepisy na to, jak wypadł to coś mu się stało i troche był poza ringiem, myślałem ,że przerwą walke a tu ...... i jeszcze Musashi przegrał
no ale remy był lepszy-tylko niech mi ktoś powie ile i jak on wytrzymał te lowkicki kurde miałejm nadzieje ,że zaras padnie a tu dupa trzyma się i trzyma no brawo brawo Acha brawo Kaoklai
Napisano Ponad rok temu
Sędziowie wydziwiali. Np. w walce Musashi vs Sefo. Według mnie Musashi wygrał po 3 rundach, ta czwarta była niepotrzebna, choć w niej sie odwróciło i wygrywał w niej Sefo. Mimo to wygrał Musashi. Dziwna sprawa. Powtórka dziwnej sprawy w finale, Bonyaski wygrał po 4 rundzie tak zdecydowanie że 5 napeweno nie była potrzebna.
Wierzyłem że Botha jak się przyzwyczai do kopnięć to coś w K1 zdziała, no i fakt. Gdyby nie mawashi Remyego pod koniec walki to botha by wygrał. Myślę że w przyszłym roku ma on szanse na tytuł.
Szkoda mi Aertsa, znów ta sama kontuzja.... Choć on już do K-1 się nie nadaje, ostatnie się bardzo zestarzał. kopać prawie nie może a rąk najlepszych nie ma.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
K-1 GP 2004 relacja na żywo
- Ponad rok temu
-
Co warto ogladnac ??
- Ponad rok temu
-
K1 GP FINAŁY- fotki z konferencji