D2
Napisano Ponad rok temu
Miedzy 12 a 17, ja proponuje 14:00.
Tylko nie bardzo mam pomysl gdzie Dobrze by bylo, zeby za duzo frajerstwa sie nie krecilo - wolalbym wrocic z kasa do domu :)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Przystanek 520 - Centrum, w strone Marysina.
Moze malo wyjsciowa miejscowka, ale dojazd latwy, ludzi nie za wiele, nie bedzie sensacji
Jezeli ktos ma inny pomysl to zapraszam do negocjacji.
Jezeli ktos chce ruszyc tylek do mnie to zapraszam po adres na priva [praga poludnie], bede w domu 17-22 napewno.
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
- najlepiej bedzie, jezeli odbierzecie u mnie na chacie adres na priv.
- ci ktorzy chca na miescie: ustawimy sie w swiecie nozy, w tygodniu [propozycje na priv, wszystkim nie dogodze, wiec najwyzej przejade sie pare razy]
Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie, mam nadzieje, ze nikt nie pojechal do centrum dzisiaj.
ps. Wolalbym kontakt na Gadu-gadu - wygodniejsze.
Napisano Ponad rok temu
Niestety tej stali juz nie ma [wirtualnie], natomiast juz niedlugo bede mogl zaproponowac ladne kawalki N690.
pozdr.
G3d
Napisano Ponad rok temu
poproszę o jakiś kontakt na maila - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Bataki
Napisano Ponad rok temu
nie ma juz zamowien - ci ktorzy zamowili i dostali potwierdzenie nie maja sie o co martwic.
Napisano Ponad rok temu
to jak to jest ? :roll:
Napisano Ponad rok temu
Jako, że popełniłem już kilka noży i poznałem smak opiłków, a jak widzę, wielu kolegów chce również zasmakować tego, jestem gotowy zrezygnować z mojego kawałka na rzecz kogoś, kto go od szanownego Gab3d'a kupi.
Mój kawałek to był 100 cm x 5 cm, grubość 4 mm. Oczywiście jeżeli Gab3d się zgodzi.
Żaby nie bawić się w fiki-miki, od ręki ma pójść cały kawałek, bo nikt już tego ciąć nie będzie chciał, a i problemu Gab3dowi robić nie chcę.
Jakby co, to na priw zapraszam (macie 24 godziny na podjęcie decyzji - potem stal pojedzie do mnie).
Korzystając również z okazji, chciałbym niezwykle serdecznie podziekować Gab3d'owi i Kielece, bez których stali by nie było. Panowie, mój wielki szacunek dla Was, bo to co zrobiliście było wielkie. Dziękuję!!
Prośba z mojej strony z kolei... jeżeli komuś zostanie odpad z 10 cm, to ja bym poprosił...
Napisano Ponad rok temu
Najprawdopodobniej bedzie zamkniete poniewaz Jarek ma mase roboty z remanentem, dlatego wlasnie POD a nie W
Jezeli ktos chce tam odebrac stal: priv lub sms - 502065226 [jutro do 12:30]
Jezeli ktos chce odebrac u mnie w domu:
Jutro 16:30 - hmm 22:00, adres taki jak w danych konta [kto nie ma - priv]. Tu takze prosze o potwierdzenie: priv starczy.
Napisano Ponad rok temu
ja zamawialem jak jeszcze byla i potwierdzenia nie dostalem...
to jak to jest ? :roll:
Jak nie dostales jak dostales ?
Napisano Ponad rok temu
Moi mili!
Jako, że popełniłem już kilka noży i poznałem smak opiłków, a jak widzę, wielu kolegów chce również zasmakować tego, jestem gotowy zrezygnować z mojego kawałka na rzecz kogoś, kto go od szanownego Gab3d'a kupi.
Mój kawałek to był 100 cm x 5 cm, grubość 4 mm. Oczywiście jeżeli Gab3d się zgodzi.
Żaby nie bawić się w fiki-miki, od ręki ma pójść cały kawałek, bo nikt już tego ciąć nie będzie chciał, a i problemu Gab3dowi robić nie chcę.
Jakby co, to na priw zapraszam (macie 24 godziny na podjęcie decyzji - potem stal pojedzie do mnie).
Korzystając również z okazji, chciałbym niezwykle serdecznie podziekować Gab3d'owi i Kielece, bez których stali by nie było. Panowie, mój wielki szacunek dla Was, bo to co zrobiliście było wielkie. Dziękuję!!
Prośba z mojej strony z kolei... jeżeli komuś zostanie odpad z 10 cm, to ja bym poprosił...
Ja biorę od ręki. Pw posłyłam.
Napisano Ponad rok temu
Zamawiałem 26 listopada i sie martwie.Napisze inaczej, bo widze ze nie zrozumielismy sie do konca:
nie ma juz zamowien - ci ktorzy zamowili i dostali potwierdzenie nie maja sie o co martwic.
Napisano Ponad rok temu
Piatek : 15:30 - Swiat Nozy, potwierdzic privem do Piatku do godz 12.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie pamietam czy ktos z Wawy jeszcze ma stal do odebrania:
Piatek : 15:30 - Swiat Nozy, potwierdzic privem do Piatku do godz 12.
Jeszcze ja. Bedę o 15:30.
Napisano Ponad rok temu
Sprobojcie tylko zrobic z tej stali cos nieladnego.... :twisted:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kupię
- Ponad rok temu
-
Łączenie metalu klejem.
- Ponad rok temu