Skocz do zawartości

Zdjęcie

Najlepszy uderzacz VT

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
70 odpowiedzi w tym temacie

budo_viktor
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 133 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Najlepszy uderzacz VT

Pamiętasz walkę Fedora z tym dużym japończykiem za cholerę nie mogę sobie przypomnieć jak on się nazywa gdzie tamten prawie go znokautował??
A japończyk był typowym chwytaczem z naprawdę nędznym przygotowaniem bokserskim. Poza wszystkim najlepszy uderzacz musi też bardzo dobrze kopać, czego Fedor chyba praktycznie nie robi.

P.S. Nie zmienia to faktu, że jest to mój ulubiony zawodnik.

Ogawa nazywa sie ten japoński zawodnik , lecz mogę sie mylić ,jesli wchodził do ringu w koszulce z kurczakiem to ten , kurde ale z niego jest cieniak. Fedor faktycznie nie kopie .Wydaje mi sie ,ze to wynika z wielkiego zasiegu jego ramion nie musi kopac zresztą w vt to ryzykowne :twisted:

Kazuyuki Fujita
  • 0

budo_dxa
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 386 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Hmm co do CroCopa i jego mawahy to przed nim byl zawodnik ktory robil doslownie to samo. Pamietacie Petera Aertsa ? Mialem kiedys fajnego highlighta ze spora iloscia knockoutow mawaha w glowe, ale on chyba poza K1 sie nie wychylal.
  • 0

budo_dollyo
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3402 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ale tu własnie chodzi o uderzacza VT a nie K-1
  • 0

budo_smook
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 134 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Wg mnie najlepiej kopie crocop i mezger, uderza silva, belfort i fedor. W ground & pound chyba fedor. A kolankiem to silva sieka najfajniej.
  • 0

budo_mradu
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3413 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:MMA

Napisano Ponad rok temu

a tak btw: ktos tu mowil ze crocop to cienki bolek. tymi slowy obraziles wszystkich, z ktorymi CroCop wygral.
  • 0

budo_przemcio
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1076 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

a tak btw: ktos tu mowil ze crocop to cienki bolek. tymi slowy obraziles wszystkich, z ktorymi CroCop wygral.

To weż i ich przeproś .Proponuje kupno kwiatów ewentualnie czekolady Wedla , zazwyczaj po tym przechodzi im złosć wuhahaha.... Mam wyrazne odczucie ,ze to ciebie chłopak ubodło ,a nie szereg najlepszych .Nic już do ciebie nie napisze bo klawiature zalał strumień łez z moich oczont i nastało spięcie. :wink:
  • 0

budo_mradu
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3413 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:MMA

Napisano Ponad rok temu

wiesz, przemciu, z zadnym z tych panow nie wytrzymalbys nawet kilku sekund (z CroCopem tym bardziej), wiec od razu widac ze stac cie na obrazanie ich tylko przez net. Zalosny jestes.
  • 0

budo_btk
  • Użytkownik
  • Pip
  • 18 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

nie ma co Mirek jest najlepszy :) :)
  • 0

budo_konrad pif paf
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 56 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Silva-Guy Mezger, fajnie że ktoś wsponiał o Mezgerze bo moim zdaniem naprawdę fajnie uderza, może trochę za słaba głowa jak na takiego mocarza jak Silva :) , Silva zresztą decydującą akcję przeprowadził w sposób w jaki dosyć często przesądza walki: lewy prosty, prawy sierp(boom). Co za facet :) .
A co do Crocopa, oczywiście piekielnie piękne ma to kopnięcie, ale moim zdaniem nie ma tak dużej gotowości :) przyjmowania ciosów na twarz jak co po niektórzy Najlepsi i w związku z tym rękami bije asekuracyjnie.
A w walce Silva-Crocop jak dla mnie Crocop w stójce był lepszy tylko w 5 rundzie, no ale dawno tej walki nie oglądałem.
A co do tego że Crocopowi wchodzi to kopnięcie, to zauważyłem że nawet jeli ktoś trzyma gardę to w momencie kiedy Mirko wyprowadza kopnięcie, ręka ludziom trochę zjeżdża (odruch jakby "nieświadomie" chcieli zasłonić tułów).
To luźne spostrzeżenia bom fachowcem niestety nie jest ;) , tylko trenuję i poznaję ten piękny sport.
  • 0

budo_jerz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3372 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Luta Livre

Napisano Ponad rok temu

Bo crocop często przygotowuje to kopnięcie kopnięciami na tułów.
  • 0

budo_administrator
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4477 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Moze nikt sie nie obrazi za odgrzanie kotleta.
Ale wlasnie jestem po obejrzeniu walki Silva vs Hunt.
No to skoro Hunt juz walczy w MMA to ja go dopisuje do listy debesciakow. Przebija Silve w stojce o klase.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024