Nokaut arbitra podczas gali w Helsinkach (Gilbert Yvel)!!!
Napisano Ponad rok temu
Co za pojeb. Powinien mieć dożywotni zakaz wstępu na ring.
Napisano Ponad rok temu
No i prawdopodobnie tak sie stanie. Poza tym ten sędzia ma zamier jeszcze puścić go z torbami.Co za pojeb. Powinien mieć dożywotni zakaz wstępu na ring.
Tu jest video z tego zajścia:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co za pojeb. Powinien mieć dożywotni zakaz wstępu na ring.
zgadzam się
miałem o nim złe zdanie już po walce z Donem Fryem tam też zachowywał się jak pojeb
on uważa pewnie że specjalnie dla niego powinno się naginać przepisy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... a jego highlight do kawalka disturbed - voices ... to dla mnie klasykGabriel jest ok. Co prawda regula jest ze fauluje i ze do pro sportu sie nie nadaje.... jednak bic to sie umie 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie sądzę. Po prostu ci od vale tudo i innych tego typu zabaw w większości i tak mają poprzekręcane w główkach.prawdopodobnie byl na amphie albo inym syfie.
Tylko dlaczego teraz to krytykujecie? Mają walczyć jak zwierzaki no i walczą. Tylko po co im sędzia?
Napisano Ponad rok temu
Własnie podobno był czymś ućpany.Nie sądzę.prawdopodobnie byl na amphie albo inym syfie.
Napisano Ponad rok temu
... Tak to juz 2989 przypadek pobicia sedziego przez zawdonika startujacego w turnieju vale tudo...Nie sądzę. Po prostu ci od vale tudo i innych tego typu zabaw w większości i tak mają poprzekręcane w główkach.prawdopodobnie byl na amphie albo inym syfie.
Tylko dlaczego teraz to krytykujecie? Mają walczyć jak zwierzaki no i walczą. Tylko po co im sędzia?
Napisano Ponad rok temu
... własnie dlatego ze jest to rzadki przypadek... moze muchol wymien jakies przypadki pobicia sedziego w turnijach vale tudo chetnie sie czegos nowego dowiem 8)Tylko dlaczego teraz to krytykujecie?
Napisano Ponad rok temu
Leją bez litości. Myślisz, że ja rejestr prowadzę? Ale nawet kibice nie czują się bezpieczni.
Napisano Ponad rok temu
Człowieku popatrz co się kurwa dzieje w tym Twoim boksie ( o ile dobrze się orientuję to jesteś pasjonatem tej dyscypliny i na forum jej poświęconym można cię najczęściej spotkać ) - nie zrozum mnie źle,ja osobiscie również kocham ten sport a nwet sam go uprawiam, ale przerzyj na oczy !! - Przecież każdy może wynmienić Ci w tej chwili dziesiatki skandalicznych zachowań w tym nieskazitelnie czystym ( w porównianiu do vale tudo) sporcie.
A no np. zdażaja sie zakompleksieni debile którzy sa w stanie odgryzać uszy przeciwnikom, jarać marihuanę przed walka ...bójki kibiców na galach jak sam dobrze wiesz to też nie żadkość ....nawet prowokacje trenerów , których trzeba wypraszac z hali .... moze mam wymienić ilu ze wspaniałych zawodowców ma problemy z wymiarem sprawiedlwosći, ilu siedziało i siedzi w pierdlach np. za napierdalnie swych żon i znęcanie sie psychiczne nad rodziną ...a ilu zginęło na ringu ...a ilu sie dziś trzęsie i słowa powiedzieć nie moze bo sie ich jakieś kurwa parkinsony czepiaja bo maja w mózgu papake, dzięki dziesiatkom tysięcy ciosów które przyjeli na głowe w swej karierze .... człowieku o jakim Ty zezwierzeceniu mówisz ??? vale tudo pod wzgledem kontuzjogennosci jest 100 razy bardziej bezpiecznym sportem niż boks, futbol amerykański i wyczynowa jazda na nartach razem wzięte ... ale to już byłoi nie chce mi się o tym pisać .
Niesmaczne sytuacje zdarzaja sie wszedzie - ostatnio np. w NBA ..... piłkarze sie nie biją ? żużlowcy ? może oni nie, ale w hokeju to już napewno nie ma takich exscesów !!! .... nie wiem czy znajdziesz dyscypline wolną od takich sytuacji bo to nie jej wina, lecz ludzi którzy ją uprawiaja i ich chwilowych, a czasem nie, słabości .... zastanów sie pomyśl zanim raz jeszcze napiszesz coś równie " mądrego " .... jakby nie było ... Pozdarwiam Cie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Muchol muszę Ci przyznać ze z wielkim zainteresowaniem śledze Twoje wypowiedzi na tym Forum. ..[...] .... jakby nie było ... Pozdarwiam Cie
['].......
Napisano Ponad rok temu
No faktycznie - trochę mi dokopałeś. To wszystko co napisałeś o boksie to są smutne fakty.
Najbardziej kontuzjogenny i niebezpieczny z tego wszystkiego jest chyba żużel. No i ogólny poziom zawodników. Niewielu żużlowców potrafi coś składnie powiedzieć (Krzyżaniak, Krzystyniak, J. Gollob - to wyjątki)
A ja się też zagalopowałem z "tymi brutalami od vale tudo" - prawda.
Mi tylko chodzi o pewne zasady i wizerunek sportu. Widok gdy jeden zawodnik leży a drugi stara się go kopnąć w głowę, lub jeden leży na drugim i okłada go pięściami (choć wiem, że te ciosy nie są nawet w części tak niebezpieczne jak w boksie) - przedstawia całą dyscyplinę w złym świetle.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ogólnopolski Turniej Shidokan - Piekary 2004
- Ponad rok temu
-
Kiedy znowu będzie walczył Michał Materla??
- Ponad rok temu
-
Mighty Mo i Bas Rutten w radiu MMA Evolution
- Ponad rok temu
-
Shidokan a Vale Tudo
- Ponad rok temu
-
MMA/vale tudo w Warszawie
- Ponad rok temu
-
Fedor vs. CroCop - walka odbyła się!!!