Panie Darku, akurat wszelkie dane na mój temat są jawne. Można je znaleźć na mojej stronie albo spytać. Nie jest również żadną tajemnicą, że zdałem uczciwie na 1 dan w kyokushin parę lat temu u sense Kucyfira, wraz z innymi 3 osobami. Nie jest też tajemnicą, że później poinformowałem sensei Kucyfir, że moja droga z kyokushin się rozminęła, na co on zaproponował, że w wykazie czarnych pasków napisze, że jestem nieaktywny.
Masz tyle odwagi, żeby poinformować innych o sobie ? Nie wstyd Ci szydzić z ludzi ukrytym za komputerem ?
Tobie, posiadaczowi 3 dana, i pracownika służb mundurowych, który winien świecić przykładem ? Nie wstyd Ci przez Bogdanem Jeremiczem, że robisz takie bagno. Nie wstyd Ci przez kyokushin, gdzie obrzucasz gnojem swoich byłych kolegów z IKO1. Nie wiem co myśleć, inni też pewnie nie.
a kto to jest Kucyfir ? bo google nie wyszukuja, a pali Mnie ciekawosc
8O
Karateka 1 alias karateka 2, wychowanek ZSMP i posiadacz munduru
w III Rzeczpospolitej po weryfikacji ;-) nie jest godzien noszenia miana senseia, bo to miano przysluguje ludziom, ktorzy sa nauczycielami i wzorem dla innych, osobiscie dojo w Turku to bym omijal z daleka