Telewizyjny kanal tematyczny poswiecony MA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tadziu wez przypomnij co madrze rpawilem bo n pamietam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pomysl jest dobry, checi tez sa ale kasa stanowi najwieksza przeszkode. gdyby popyt na MA w Polsce byl rowny temu co np. popyt na muzyke hiphop wtedy napewno powstalby taki kanal
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Myślę, że trzeba mieć naprawdę duży łeb, żeby zrobić z tego choćby 8 godz. dziennie materiału. Poza tym liczba potencjalnych widzów w porównaniu np. z kanałem o samochodach jest naprawdę mała.ojj Ellis grzeszysz - materialu byloby od chuja. przeciez tyle tych sztuk walki jest ze hej! ponadto mozna by zapraszac ludzi z polskiego srodowiska MA itd. ..fajnie by bylo
Na razie mamy programy w Eurosporcie. :-) Jak macie konkretne propozycje do nich to piszcie tu, przekażemy informacje.
Napisano Ponad rok temu
slasz, jakbym sie postaral to moglbym ulozyc 8 godzin dziennie materialuMyślę, że trzeba mieć naprawdę duży łeb, żeby zrobić z tego choćby 8 godz. dziennie materiału. Poza tym liczba potencjalnych widzów w porównaniu np. z kanałem o samochodach jest naprawdę mała.
Na razie mamy programy w Eurosporcie. :-) Jak macie konkretne propozycje do nich to piszcie tu, przekażemy informacje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiesz, zawsze mozna dac powtorki, puszczac jakies filmy o sztukach walki...jako zapychaczeNa 365 dni w roku? Szczerze wątpię czy istnieje tyle materiału filmowego.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dzieki za poparcieno pewnie, w Stanach wiele rzeczy to powtorki przeplatane filmami, reportazami. mysle ze materialu by nie braklo. MA to temat rzeka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nieglupi pomysl szkoda tylko ze dzialoloby to tylko na lublina moze Fiodor zrobi TV? mam wujka w Lublinie, ktory jest prezesem regionalnej Tv
Napisano Ponad rok temu
mysle, ze to nie glupi pomysl
sam zabieram sie za nakrecenie kilku reportazy
Napisano Ponad rok temu
ty to wez sie zakrec kolo tego, bo widac ze masz dojscianarazie aby zaczac, tak tylko na poczatek a/i zwiazane by to bylo z Vortalem
mysle, ze to nie glupi pomysl
sam zabieram sie za nakrecenie kilku reportazy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
w poszukiwaniu porwanego slonia
- Ponad rok temu
-
Lewis Grant- poszukuje tej walki