"combat"
Napisano Ponad rok temu
Informację które zaraz wam napiszę są 100% prawdziwe, bo osobiście trenowałem z panem Pawłem Flaszą ale nie Combat tylko Kick-Boxing.
Pan Flasza tak ma pas wyżej odemnie w Kick-Boxingu czyli Czarny, natomiast jego dany (3) posiada faktycznie ale w Karate tradycyjnym.
Natomiast o tym drugim panu Piwowarskim nie będę nic pisał ponieważ mógłbym mieć problemy.
Trening "Combat" wygląda następująco:
-30 min rozgrzewka na której młodzi dostają ostro w "cipę"
-trening podstaw ciosów i kopnięć z kici-boxingu + kilka technik z ju-jitsu
-następnie rozciąganie i jakieś walki które maja niby przygotować do walki w "tłumie".
Po tych walkach jak już zmierzymy się z ochroniażem który przygotowywuje się do kolejnej próby zdania egzaminu na licencję pracownika ochrony naprawdę mamy już dosyć, instruktor zawsze coś jeszcze wymyśli.
Pozdrawiam MMA.
Napisano Ponad rok temu
A gdzie sie tak rozpisuja chlopaki na temat tej sekcji. Podasz link?
Napisano Ponad rok temu
Przed chwila juz mi to gdzies smignelo na monitorze...Zdradzę wam kilka tajemnic owej sekcji o której się tak zajebiście rozpisujecie.
Informację które zaraz wam napiszę są 100% prawdziwe, bo osobiście trenowałem z panem Pawłem Flaszą ale nie Combat tylko Kick-Boxing.
Pan Flasza tak ma pas wyżej odemnie w Kick-Boxingu czyli Czarny, natomiast jego dany (3) posiada faktycznie ale w Karate tradycyjnym.
Natomiast o tym drugim panu Piwowarskim nie będę nic pisał ponieważ mógłbym mieć problemy.
Trening "Combat" wygląda następująco:
-30 min rozgrzewka na której młodzi dostają ostro w "cipę"
-trening podstaw ciosów i kopnięć z kici-boxingu + kilka technik z ju-jitsu
-następnie rozciąganie i jakieś walki które maja niby przygotować do walki w "tłumie".
Po tych walkach jak już zmierzymy się z ochroniażem który przygotowywuje się do kolejnej próby zdania egzaminu na licencję pracownika ochrony naprawdę mamy już dosyć, instruktor zawsze coś jeszcze wymyśli.
Pozdrawiam MMA.
Dopisales cos nowego?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
techniki
- Ponad rok temu
-
Treningi combat w Sosnowcu.
- Ponad rok temu
-
ESDS
- Ponad rok temu
-
Operation Iraq Freedom - działania US Army podczas inwazji.
- Ponad rok temu
-
instruktorzy combatu
- Ponad rok temu
-
DZIAŁANIA WOJENNE: Operacja Kingpin - Rajd na Son Tay.
- Ponad rok temu
-
krav maga lodz
- Ponad rok temu
-
Sprawdz czy nie przepłacasz za swój trening!!!
- Ponad rok temu
-
point shooting.
- Ponad rok temu
-
Krav maga na studiach...HELP
- Ponad rok temu