Patologia szerzy się w HW!
Napisano Ponad rok temu
Nie ja się nie proszę o powrót Claya, Frezizera czy Foremana..ich czas juz minął...tylko, ze na ich mijesca nikt nie przyszedł...nikt naprawde wartosciowy.
No bo kto?
Rahman? Tak naprawde II liga...średniak z bardzo mocną psychiką, tyle...dziś skatował jakiegoś bliżej nikomu nieznanego chłopca...za co? Nie wiem...moze za długi? no bo przecież ten białas nie mógł byc bokserem!
Holyfield? Było mi przykro jak oglądąłem jego walke...widziec takie bokesra w takim stanie...mam takie uczucia jak po walce Tyson-Williams :roll: Choc nic nie przebije jego walki z Toneym...myślałem, ze się popłacze
Donald? Skąd wzieli to scierwo? Kto to jest w ogóle? Ile jeszcze będzie "kotów z worka"?
McLine? No dobra.
Byrd? O.K
Ruiz? To szmacianka zostanie zniszczona...juz niedługo.... to nawet nie jest bokser.
Odkurza sie starych bokesrów(Bowe,Holy), lub bierze sie niewiadomo skad jakiś chłam (Donald, Mecheen). Reasumujac w chwilii obecenj jest trzech bokserów w wadze cieżkiej: Byrd, Kliczko, McLine i to by było na tyle... .(Jamesa Toneya nie zabrdzo uważam za wage ciezkiej, on zawsze był, jest i bedzie w crusier)
P.S
Celowo niewspomniałem o Brewsterze...lekarz zabroniał się denerwować.
Wasze zdanie na temat HW...
Napisano Ponad rok temu
A kto to taki jest? Co pokazał, co osiagnął?A Danny Williams?
Pobicie starego tysona ze skaręconą nogą? To w atkim razie Donald też jest dobry po pobił Holyfielda
Napisano Ponad rok temu
Odkurza sie starych bokesrów(Bowe,Holy), lub bierze sie niewiadomo skad jakiś chłam (Donald, Mecheen).
Jak wyjeli Golote z worka i odkurzyli to nie protestowales zbyt mocno :wink:
To prawda ze brakuje w HW czlowieka z charyzma, charakterem i silnym ciosem. Przed nami kilka lat posuchy, ale ze przyroda nie znosi prozni liczmy ze znow trafi sie jakis talent na miare Tysona i pokaze boks jaki wszyscy lubimy. Oby tak sie stalo jeszcze za naszego zycia.
Napisano Ponad rok temu
dla mnie najlepszym bokserem pozostanie Lennox Lewis i tyle.
Napisano Ponad rok temu
Może jeszcze powiesz, ze Dariusz Michalczewski tez jest wspanialym bokserem?? Nie znasz sie na tym sporcie i tyle!!
Napisano Ponad rok temu
-najlepszy jest Lewis!
-nie,Gołota!
-ch*ja prawda,bo Tyson!
-nie,bo Stefan Baniak spod "szóstki" i tyla...
bleeh... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie znasz sie na tym sporcie i tyle!!
Następny wielki znawca tematu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Na pociesznie...:(
- Ponad rok temu
-
Jest tu kto ? :]
- Ponad rok temu
-
Zawodowego o tytuły mistrzowskie WMC-PZMT
- Ponad rok temu
-
KickBoxing w Wawie
- Ponad rok temu
-
Ruiz Golota- zaklady
- Ponad rok temu
-
Jak wyleczyć rękę po pożądnym stóczeniu?
- Ponad rok temu
-
Kiedy w koncu ta walka sie odbedzie???
- Ponad rok temu
-
Golota vs Ruiz - fotki z ważenia
- Ponad rok temu
-
Badania
- Ponad rok temu
-
GOLOTA - RUIZ !!!