Zwracam sie do Was z taką prośbą: poszukuje grupy, która zajmuje się akrobatyką, trikami sztuk walk i wszelkiego rodzaju pokazowych elementów Capoeriry. Chodzi mi o to, że na gimnastykę to już u mnie za póżno, a chciałbym sie nauczyć paru nowych rzeczy. Zawsze jak oglądam Tim Mana, Joe Eigo czyIlana Rosenberga to zazdroszczę im cholernie.
Nawet próbowałem się uczyć z tego typu filmików, ale to nigdy nie bedzie to samo jak jakiś przemyślany trening czy wskazówki i porady kogoś kto to potrafi i się tym zajmuje. Stać na rękach potrafie, salto też zrobie, mostek ze stania i gwiazde...ale to są pojedyncze elementy, chcialbym połączyć to w jedna całość i urozmaicić ale nie potrafie...Chetnie zapisałbym sie do jakiejś grupy która wspólnie trenuje coś w tym stylu...
Moze znalazłby się ktoś, kto bedzie uczyl mnie indywidualnie (cena do uzgodnienia) próbowałem juz róznych szkół walk i tam raczej nie znajdę tego czego szukam...
Być może są jakieś filmy instruktarzowe, lub kluby, które pomogą mi się rozwinąć w tym kierunku.Sam juz nie wiem co począć, bo wiem ze samemu nie dam rady zrobić
Prosiłbym o przemyślane odpowiedzi i porady.Cokolwiek konkretnego co pomoże mi znaleźć tego czego szukam.Nie ubliżając nikomu, pragne zaznaczyć, ze czasami zdarza się tak, że zamiast odpowiedzi konkretnych robi się śmietnik postów, które nic nie wnoszą.
Z gory dziekuje za jakiekolwiek rady i informacje. Można się ze mną kontaktować na GG. Wszystko co mi pomoże mile widziane.
Pozdrawiam wszystkich, którzy trenują