Noże w Sopocie
Napisano Ponad rok temu
Poza tym CRKT- różne M16, M21, misiowy pazurek też się znalazł, Cold Steele wszelakie, nawet MODny Razorback prosił by go kupić. A potem przezyłem szok. Mieli Camillusa CUDA CQB1! Szukałem tego noza od ładnych kilku miesiecy. Potężny, budzacy respekt kawał stali. Niestety, okazało się, że rękojeść niezbyt pasuje do mojej dłoni, jak na moj gust wyciecie na palec wskazujacy jest za daleko z przodu (takie sa skutki zabawy AFCK ). Tak więc dalej bede szukał "idealnego fixed'a"- może SERE operator? Wkrótce pierwsza rocznica mojego zachorowania na nożoholizm- wypadałoby ją uczcić zakupem czegos ostrego...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Siostra, Panie Kolego, siostra...duza PIKA zwykła i z ząbkami, jej młodszy brat Pikuś,
Fajnie sie znalezc wsrod takiego bogactwa, nie...?
Zycze porzadnie uczczonej rocznicy
PS. swojom drogom to ja bym musial sie zastanowic, kiedy moja rocznica przypadnie i juz pieniazki zaczac zbierac...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To tylko tłumaczenie uzależnienia, pozytywnego uzależnienia, tak dalej!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam, Thufir
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Burgundowe - 730,Znowu byłem wczoraj w sklepie (CQB1 został juz odłozony dla jakiegoś szczęsliwca, więc jeśli chcesz pomacać ten CUDny nóż, to się śpiesz). Przybyło torchę noży, w tym cos czego dotąd nie widzialem. Pojawił się mianowicie całkowicie czarny Benchmade Ares. Do tej pory widziałem Aresy z rekojeściami burgundowymi i zielonymi, a tutaj takie dziwo! Ostrze ze stali 154 CM, też czarne. Spotkaliście się za takim modelem?
Pozdrawiam, Thufir
zielone - 735 chyba,
czarne - 732, normalka, aktualna wersja, ktora jest teraz w programie produkcyjnym. Zajrzyj na strone BM.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam, Thufir.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zagadka :)
- Ponad rok temu
-
Idealny nóż...no prawie
- Ponad rok temu
-
Cło za Sebi ?
- Ponad rok temu
-
Czy stal węglowa jest krucha ?
- Ponad rok temu
-
Balisongi
- Ponad rok temu
-
Spyderco Military, BM ACTF, czy cos innego w podobnej cenie?
- Ponad rok temu
-
1095
- Ponad rok temu
-
Zlom/odpady tanio sprzedam :)
- Ponad rok temu
-
KONKURS FOTO - WYNIKI
- Ponad rok temu
-
BILT ?