lista chetnych na stal D2
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
mozna wpisywac jakie kawalki stali potrzebujecie.
ma to pomoc komus kto by zachcial zamowic arkusz blachy pociac i rozeslac do ludzi (byc moze z zyskiem)
Stronka ta ma jedynie informowac! ma być pomocna bo w jednym miejscu beda informacje, a nie rozsiane po calym forum.
osoby chetne prosze wpisac nik, kontakt do siebie (mail lub telefon) i wielkosc (X na Y w mm). Zapewniam ze nie bede przetwarzal informacji zawartych na tej stronie.
na razie spawa dotyczy K110 (D2) czy jak kto woli NC11LV
jezeli ktos uwaza ze powinnismy zbierac zamowienia na inna stal to napiszcie zrobie osobne "listy"
Napisano Ponad rok temu
4mm grubosci. 1metr na 2 metry - cena ~2000zl. Mysle ze raczej nei ma osoby ktora podjelaby sie samemu to kupic a potem sprzedawac po kawalku [obym sie mylil ] wiec pewnie trzeba bedzie zrobic zrzute.
Jezeli ktos ma kontakt z Bodo. Mysle ze powinnismy najpierw z nim pogadac, bo on chyba zostal ze spora iloscia stali, wiec pewnie chcialby ja sprzedac [tak mysle oczywiscie moge sie mylic, ja nie chcialbym zostac z kasa zamrozona w blaszkach :P ].
Jezeli nikt inny sie nie znajdzie/nie chce to jezeli cos z tego wyjdzie - mam gdize to trzymac, czym wozic.
Pzdr.
G3d
Napisano Ponad rok temu
Szpila! Wysle ci dzis orientacyjna cene za cm^2 dopiszesz do skryptu [ok? ]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oczywiscie piszę się tylko na jedno zamówienie. Możesz wykasować?
Napisano Ponad rok temu
- dzis dzwonie i gadam - jutro mowie co i jak.
Wysz dostalem Sorki ale na smierc o nim zapomnialem.
Jak juz pisalem: jutro bede wiedzial wszystko , albo wiekszosc.
Mowie jednak odrazu, ze tu trzeba powagi, bo jak na tym umocze to was znajde i zjem zywcem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kolejnosc wykonywania dzialan
Tzn. widac kto ile chce, ale dodanie tego na koncu jest bledem, poniewaz z wyniku nie da sie obliczyc pola [najpierw trzebaby pomnozyc a potem dopiero dodac].
Wyglada to teraz na 2 arkusze, a nie ma nawet polowy jednego, nie wiem czy nawet 1/3 juz jest :?
Zaraz zrobie tabelkie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wyciolem jedno zamowienie Wysz'a
wiecie tabelka miala pokazywac orientacyjne wielkosci... tak zeby zebrac w jednym miejscu zamowienia... nie zastanawialem sie za bardzo co potem ma liczyc
ale spoko jak ma liczyc cos wiecej to napiszcie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jakby tak kazdy kupil kawalek za 100 zl, co nie jest jeszcze taka wielka kwota, to mialby zapas materialu na pare nozy i sprawe stali rozwiazana na dluzszy czas.
Napisano Ponad rok temu
Ja w tej chwili jestem goyl, ale ganeralnie 100-150zl moge wydac.
100zl to kawalek ok. 10 na 100cm.
Napisano Ponad rok temu
ktorzy by na to poszli (ja na 100% tak)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Tym razem na motylka...
- Ponad rok temu
-
Urban EDC czyli Konus
- Ponad rok temu