Urban EDC czyli Konus
Napisano Ponad rok temu
Bardzo jestem z niego zadowolony , dlaczego ? Po raz pierwszy robilem tak wysoki hollow grind , praktycznie wyglada ja flat .Niestey nie bylo to dowykonania na mojej maszynie i musialem zapukac do znajomego szczesliwaca wyposazonego z 10" contact weel.Noz tnie niesamowicie , definitywnie #1 w mojej dotychczasowej produkcji.
Jest tak ostry ze az sie go boje brac w reke .
Stal to 440 C , z cryogenic odpuszczaniem.Rekojesc z linen czarnej micarty i pinami Lynna Reeda .Nad rekojescia nawalczylem sie strasznie , poniewaz ma 3 finger groves iszlifowanie tego to byla naprawde mordega ,ale za to lezy w dloni jak rekawiczka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oj zapomnialem , noz ten przeznaczam jako nagrode w przyszlym konkursie na Magi Stali
NÓŻ REWELACJA !!!!
Czuję, że konkurs będzie miał branie
Napisano Ponad rok temu
Seiken, jak sie robi satin? bo jesli na szlifierce tasmowej to na razie moge zapomniec. mam tylko kątówke i pilniki. aha jeszcze jedno czy trzeba kleic mikarte oprócz nitowania?
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
A jakies rozmiary byc moze podal...?
Te finger grooves to robiles pod swoja dlon? Bo jak tak, to bardzo mozliwe, ze dla 95% potencjalnych zwyciezcow konkursu beda za daleko od siebie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
SAtin robie na tzw. Scotch brite ( zrobie zdjecie jak to wyglada) , co do rekojesci zawsze wszytko mocuje na zywice epoksydowa
Napisano Ponad rok temu
Oj zapomnialem , noz ten przeznaczam jako nagrode w przyszlym konkursie na Magi Stali
To kiedy ten konkurs? :twisted:
Mam juz dosyc pisania: "jak zawsze świetnie"
ZAJEDWABISTY TEN NOZYK
Napisano Ponad rok temu
Cacy ! Szlif first class
Napisano Ponad rok temu
soon...
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
p.s. wiem ze to ostrze ma dlugosc kredytki, dlatego prosze na przyszlosc:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
He he he.. zaraz po mnie..Jesli to mialby byc noz budo to ja sie zapisuje pierwszy w kolejce.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
harpoon
- Ponad rok temu
-
Rozne pochwy sa na swiecie....
- Ponad rok temu
-
Potrzebna pilna pomoc