plakat nr 1

plakat nr 2:

plakat nr 3:

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 A tak na serio to chyba najbardziej podoba mi sie drugi, na 3 laska fajna ale bardziej mi ten plakat przypomina reklame fitnesu niz sztuk walki, w sumie ciezko sie do czegos przyczepic wszystkie sa dobre  :roll:
  A tak na serio to chyba najbardziej podoba mi sie drugi, na 3 laska fajna ale bardziej mi ten plakat przypomina reklame fitnesu niz sztuk walki, w sumie ciezko sie do czegos przyczepic wszystkie sa dobre  :roll:

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 :-)   Baaaardzo fajny! Ja bym jeszcze usunela biale napisy "prosty, skuteczny, inteligentny"  :wink:
    :-)   Baaaardzo fajny! Ja bym jeszcze usunela biale napisy "prosty, skuteczny, inteligentny"  :wink:  Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 jak dla mnie to by byl ideal
  jak dla mnie to by byl ideal

Napisano Ponad rok temu
"Inteligentny" system walki? Kurde, to tak jak inteligentny proszek do prania czy inteligentne systemy zabezpieczeń w samochodzie. Dostaję lekkiej czkawki ze śmiechu jak widzę coś takiego.

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 ....  na laske z 3. ściągniecie sporo facetów
  ....  na laske z 3. ściągniecie sporo facetów  

Napisano Ponad rok temu
 A na 2 plakacie. to co znaczą te znaczki?
   A na 2 plakacie. to co znaczą te znaczki?

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 a przynajmniej najbardziej przyciąga uwage. Ciekawy jest też 2, wygląda bardzo profesjonalnie. Nie oceniam treści tylko wygląd
  a przynajmniej najbardziej przyciąga uwage. Ciekawy jest też 2, wygląda bardzo profesjonalnie. Nie oceniam treści tylko wygląd  

Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu