"Val tu go"- najbardziej brutalnym sportem?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie potrzebuję takich atrybutów, żeby ludzie mnie widzieli. Tatuaże i kolczyki to tylko moda - nic więcej. Nie są ani ładne ani nieładne, nic nie wnoszą. To to samo co subkultury. Mi to niepotrebne.Muchol a masz jakies dziury w ciele albo tatuarze? pewnie klatka kojarzy Ci sie z zezwierzeceniem ale komus innemu tego typu ozdoby mogą sie tak kojarzyć No ale jesli nie masz to spójrz na to inaczej: klatka jest tylko po to by nikt z niej nie wypadł :wink:
Napisano Ponad rok temu
Być może. Speedway jest na pewno 10x bardziej kontuzjogenny niż MMA czy boks. A jednak ma swoją godność.szkoda czasu...Muchol jest fanatykiem który wypowiada sie o sporcie na temat tórego,jak sam stwierzdił,nie ma pojecia...sam kiedyś uprawiał boks który jest dużo bardziej krwawy i kontuzjogenny niz MMA...(powtarzam się ? )
A na ziemi pięściami to się luje okładają. Nie róbmy sportu ze zwierzecych odruchów.
No ale chyba że to sposób na kanalizowanie emocje dla ludu.
Napisano Ponad rok temu
i samą walka to zaj...ście ciężka praca, a zawodnicy to wykwalifikowani fajterzy bo "menele" odpadli by po 15 sekundach...więc nie mów nic o VT bo sie nie znasz i z całym szacunkiem pie...olisz jak potłuczony.
pzdr gnz sztn
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
temat z 2004r jeżeli nie zauważyłeś
pzdr :?
Napisano Ponad rok temu
P.S. W zapasach zawodnik za karę klęka a drugi nad nim i może np. wykonać tzw wózek albo coś innego. No i dobra. Ale w VT są bardziej wymyślne pozycje seksualne. Jak ostatnio w nocy oglądałem jakąś galę VT w Polsce na Polsacie to były takie akcje, że normalnie sie brechtałem. Facet za pasywnosć musiał położyć się na plecach. A drugi między jego nogami. Wyglądało to jakby za chwile mieli robić to "na misjonarza", gdyby nie to że obaj byli mężczyznami. Totalne nieporozumienie.
Mało wiesz o walce siódmy synu Tuhajbeja ;-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Cro-Cop vs. Silva - 31 grudnia?
- Ponad rok temu
-
UFC 50 - wyniki i fotki
- Ponad rok temu
-
Shooto - 12.11.2004 - Tokyo
- Ponad rok temu
-
King of the Cage 40
- Ponad rok temu
-
Tank Abott Highlight
- Ponad rok temu
-
Silva trenuje do walki z Jacksonem (video)
- Ponad rok temu
-
Wanderlei:"Wybiję dziurę w głowie Jacksona" - wywi
- Ponad rok temu
-
Cro Cop w reklamie Driver 3
- Ponad rok temu
-
Cesar Gracie vs. Frank Shamrock?
- Ponad rok temu
-
Cage Rage 9 - London - 27.11.2004