zlot miłośników białej broni... (Wawa 23 X 04)
Napisano Ponad rok temu
i nie blacha tylko wisniewski..wisniewski!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
47 sztuk.
Napisano Ponad rok temu
SingaluB to Ty wracales z nami autobusem!E, łosie! Pamiętam was prawie wszystkich z ryja
Dajcie foty blachy w staniku
Guldan dzieki za foty! 1 klasa!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a ja jak czytam posty tloluvina to slysze jego charakterystyczny glos
mam to samo
rozumiem, ze mowilem Wam o tym - jak pisze posty to mowie do siebie - swoim cieplym, milym dla ucha glosem :-)
Napisano Ponad rok temu
BTW więcej fotek będzie w recezji ze zlotu
Napisano Ponad rok temu
Poznalem tyle osob... Tylko nie raz bylo grupowe przedstawianie sie i... nie wszystkich skojarzylem z "ksywka". I poznalem tyle... znanych mi tylko z widzennia (w necie) i ze slyszenia... nozy. Jeszcze mi sie w glowie maci od takiej ilosci bogactwa. Ach te walizeczki - SwiataNozy, Pitera, torba Roberto pelna Mad Dogow i tego KOGOS, kogo nie znam z nicka z "walizka" pelna glownie folderow z mikrotechem OTF na czele.
Niektorymi jestem totalnie rozczarowany, innymi zachwycony. I ta sebenza... naprawde ma to cos mimo przeciez spokojnego wygladu. No i zobaczylem legendarnego mega foldera - Sifu. Wspaniala maszyna! Ide sobie zrobic kawe i pozniej napisze cos wiecej.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Byłem, zobaczyłem, zachwyciłem... się tym wszystkim. Miejsce, atmosfera i przede wszystkim ludzie pierwsza klasa .
Chwała wszystkim za to. Więcej fotek poproszę.
Pozdrawiam
Popoapraniec
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zal mi teraz dupe sciska ze miałem niestety robote i nie dałem rady przyjechać...
Napisano Ponad rok temu
p.s.
to dasz na avatar swoje foto? ja dam
Napisano Ponad rok temu
K_P Jumbo prowadzil seminarium "jak powstaje noz" a Ty o ile pamietam poszedles wczesniej. I chyba nawet przyszedl pozniej niz Ty nas opusciles wiec nie mogliscie sie zobaczyc (ale nie jestem powien)
p.s.
to dasz na avatar swoje foto? ja dam
Kubus Puchatek byl a ja go ne poznalem?
Napisano Ponad rok temu
Kubus Puchatek byl a ja go ne poznalem?
Tez bym nie poznal, gdyby nie to, ze komus sie przedstawial, a ja nadstawilem ucho na xywke. Mial koszulke z Brazylijskiego JJ i Zmanierowanego, klimatycznego Emersona Commandera
Szkoda, ze sie musiales zmyc tak szybko KP!
Napisano Ponad rok temu
czy ja fakty myle?
sorry ze sie mna zawiodles Kubusiu... :wink:
Napisano Ponad rok temu
A teraz ze zdjec wiem, ktory to Jumbo. Bawilem sie jego nozami, zdaje sie monolitycznym ratio, tylko nie wiedzialem, ze to Jumbo. Jakbym wiedzial to bym sie serdeczniej przedstawil...
K_P
PS. Fakt zawinalem sie wczesniej. Musialem. Gdzie nastepna gala? Moge zorganizowac u mnie... W koncu mieszkam w krainie z tradycjami, krainie latajacych scyzorykow.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szacun
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ząbkowany folder
- Ponad rok temu
-
Spyderkowe testy
- Ponad rok temu
-
Mniej tactical, więcej duty
- Ponad rok temu
-
Spyderco product placement?
- Ponad rok temu
-
Mocno spoznione, ale szczere... Sporo fotek ;)
- Ponad rok temu
-
CZY WARTO?
- Ponad rok temu
-
Clearance Delay
- Ponad rok temu
-
Szukam noża ze stałą klingą...
- Ponad rok temu
-
Oplot...