zlot miłośników białej broni... (Wawa 23 X 04)
Napisano Ponad rok temu
i nie blacha tylko wisniewski..wisniewski!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
47 sztuk.
Napisano Ponad rok temu
SingaluB to Ty wracales z nami autobusem!E, łosie! Pamiętam was prawie wszystkich z ryja
![]()
Dajcie foty blachy w staniku
Guldan dzieki za foty! 1 klasa!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a ja jak czytam posty tloluvina to slysze jego charakterystyczny glos
mam to samo![]()
rozumiem, ze mowilem Wam o tym - jak pisze posty to mowie do siebie - swoim cieplym, milym dla ucha glosem :-)
Napisano Ponad rok temu
BTW więcej fotek będzie w recezji ze zlotu
Napisano Ponad rok temu
Poznalem tyle osob... Tylko nie raz bylo grupowe przedstawianie sie i... nie wszystkich skojarzylem z "ksywka". I poznalem tyle... znanych mi tylko z widzennia (w necie) i ze slyszenia... nozy. Jeszcze mi sie w glowie maci od takiej ilosci bogactwa. Ach te walizeczki - SwiataNozy, Pitera, torba Roberto pelna Mad Dogow i tego KOGOS, kogo nie znam z nicka z "walizka" pelna glownie folderow z mikrotechem OTF na czele.
Niektorymi jestem totalnie rozczarowany, innymi zachwycony. I ta sebenza... naprawde ma to cos mimo przeciez spokojnego wygladu. No i zobaczylem legendarnego mega foldera - Sifu. Wspaniala maszyna! Ide sobie zrobic kawe i pozniej napisze cos wiecej.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Byłem, zobaczyłem, zachwyciłem... się tym wszystkim. Miejsce, atmosfera i przede wszystkim ludzie pierwsza klasa
Chwała wszystkim za to. Więcej fotek poproszę.
Pozdrawiam
Popoapraniec
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zal mi teraz dupe sciska ze miałem niestety robote i nie dałem rady przyjechać...
Napisano Ponad rok temu
p.s.
to dasz na avatar swoje foto? ja dam
Napisano Ponad rok temu
K_P Jumbo prowadzil seminarium "jak powstaje noz" a Ty o ile pamietam poszedles wczesniej. I chyba nawet przyszedl pozniej niz Ty nas opusciles wiec nie mogliscie sie zobaczyc (ale nie jestem powien)
p.s.
to dasz na avatar swoje foto? ja dam
Kubus Puchatek byl a ja go ne poznalem?
Napisano Ponad rok temu
Kubus Puchatek byl a ja go ne poznalem?
Tez bym nie poznal, gdyby nie to, ze komus sie przedstawial, a ja nadstawilem ucho na xywke. Mial koszulke z Brazylijskiego JJ i Zmanierowanego, klimatycznego Emersona Commandera
Szkoda, ze sie musiales zmyc tak szybko KP!
Napisano Ponad rok temu
czy ja fakty myle?
sorry ze sie mna zawiodles Kubusiu...
Napisano Ponad rok temu
A teraz ze zdjec wiem, ktory to Jumbo. Bawilem sie jego nozami, zdaje sie monolitycznym ratio, tylko nie wiedzialem, ze to Jumbo. Jakbym wiedzial to bym sie serdeczniej przedstawil...
K_P
PS. Fakt zawinalem sie wczesniej. Musialem. Gdzie nastepna gala? Moge zorganizowac u mnie... W koncu mieszkam w krainie z tradycjami, krainie latajacych scyzorykow.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szacun
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
ząbkowany folder- Ponad rok temu
-
Spyderkowe testy- Ponad rok temu
-