Spyderco product placement?
Napisano Ponad rok temu
(od jakiegoś czasu tak już mam, że jak się pojawia nóż w filmie, to staram sie zgadnąć co to za model , też tak pewnie macie...)
Ktoś coś wie na ten temat?
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
I tak się ostatnio zastanawiałem, czy to przemyślana polityka marketingowa tej firmy, czy tez twórcy filmu starając się pokazać postacie jak najbardziej realistycznie
Ja myślę, że działa tu nazwa. Mamy film policyjny to damy nóż z Police w nazwie .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a jeden non stop posuwal z tym swoim spyderco:)
najbardziej sie smialem jak zeglarze od Jablonskiego dwaj ze spydercami plywali.
wiec cos w tym musi byc...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
ms
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe czy firmy nożowe tez placą za umieszczenie swego produktu w filmie i to często na bardzo krótko.
A może na zachodzie mundurowi mają jakieś upusty na te noże?
Napisano Ponad rok temu
Maja.A może na zachodzie mundurowi mają jakieś upusty na te noże?
Nie wiem, czy akurat tylko na te, ale w bazach wojskowych USA - o policji i podobnych sluzbach nie moge mowic, bo nie wiem - w Europie i nie tylko, masz sklepy z wyposazeniam ze "specjalnymi" cenami.
Jesli jestes zolnierzem, to mozesz kupic dobre noze taniej, niz u najtanszego discountera nawet, mialem informacje o cenach na poziomie 25% SRP, ale musialbym ja potwierdzic - nie bede tego jednak wiedzial wczesniej, niz na poczatku grudnia. Ale na razie nie wiem tez, co konkretnie tam maja.
Oczywiscie nie mam mowy o zakupie hurtowych ilosci przez jedna osobe - do tego zakupy sa tez zdaje sie rejestrowane.
Co do np. niemieckiej policji i wojska - z tego, co sie orientuje, musza robic zakupy we wlasnym zakresie, czy dostaja refundacje nie wiem, moge spytac.
Napisano Ponad rok temu
oa tez w jakims filmie byl - nia pamietam tytulu (ktos sie wspinal i jakas line odcinal czy jakos tak - przynajmniej takie mam przeblyski z pamieci)
"Wrong turn" ale to byl Emerson Commander o ile mnie pamiec nie myli.
Napisano Ponad rok temu
Baaaardzo przyjemnie
Mogliby te sklepy poprzenosić poza bazy :wink: ( pewnie nie doliczają tam cła). Idzie to pewnie wojskowym transportem i jest taniej.
Napisano Ponad rok temu
Baaaardzo przyjemnie
Mogliby te sklepy poprzenosić poza bazy :wink: ( pewnie nie doliczają tam cła). Idzie to pewnie wojskowym transportem i jest taniej.
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem, czy faktycznie jest te 25%, bo znajomy, ktory jedzie na misje i bedzie mieszkal m.in. u Amis, musi to potwierdzic.25% SRP 8O
Baaaardzo przyjemnie
A z tym "taniej" to nie chodzi o jakis "wojskowy transport", tylko wyglada na to, ze czesc ceny u danego dealera placi rzad USA.
Napisano Ponad rok temu
W sumie robią tak z lekarswami w aptekach, więc czemu nie :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mocno spoznione, ale szczere... Sporo fotek ;)
- Ponad rok temu
-
CZY WARTO?
- Ponad rok temu
-
Clearance Delay
- Ponad rok temu
-
Szukam noża ze stałą klingą...
- Ponad rok temu
-
Oplot...