Nowy przybytek :)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wprawdzie u mnie to jeszcze spoooro czasu zanim manekin, ale...
Swoją drogą, na zdjęciu tego nie widać - nie ma chyba nogi ten manekin?
Napisano Ponad rok temu
Pomysłowe rozwiązanie, nie każdy ma dom z garażem albo piwnicą
Wprawdzie u mnie to jeszcze spoooro czasu zanim manekin, ale...
Swoją drogą, na zdjęciu tego nie widać - nie ma chyba nogi ten manekin?
oczywiscie ze nie ma bo by spier.......
Napisano Ponad rok temu
W kazdym razie jestem z niego zadowolony i mam nadzieje, ze mi nie zwieje (nawet na rekach) hehehe
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
szszszszszszszsz :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
link tutaj:
http://budo.net.pl/v...manekin&start=0
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam :twisted:
Napisano Ponad rok temu
kwestia potrzeb. ja swoj mam w swoim gabinecie. tutaj nie mam zbytnio miejsca wiec musialem zdecydowac sie na taki ekonomiczny model. jak dla mnie i do prywatnych lekcji w zupelnosci wystarcza - te normalne mam w klubie.
Napisano Ponad rok temu
Panowie toć to jakieś kulfony a nie manekiny. Czy któryś z Was ma wogóle pojęcie jak powinien wyglądać manekin do Wing Chun. Jakie powinny być kąty i poszczególne odległości, które wymiary są ważne i do czego służy każda z "rączek". Patrząc na to co poakazujecie to śmiem wątpić.
Pozdrawiam :twisted:
a kto powiedzial ze moj manekin ma sluzyc do treningu wing chun ????????????????????????????????????????
uprasza sie fanatykow a spokoj nie ma czegos takiego ze manekin=trenign wing chun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
nie ma czegos takiego ze manekin=trenign wing chun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no pewnie że nie ma na takim manekinie Ving Tsun się nie da ćwiczyć prawidłowo
Napisano Ponad rok temu
ok Tylko nie fanatyków
nie ma czegos takiego ze manekin=trenign wing chun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no pewnie że nie ma na takim manekinie Ving Tsun się nie da ćwiczyć prawidłowo
i wlasnie kolejnym postem znow udowodniles ze jestes fanatykiem lub osoba co nie cwiczy za dlugo ze sama nie wie o co chodzi :?
czemu ma sluzyc cwiczenie na manekinie??? co jak cos jest inaczej to juz ci techniki nie wychodza??? i jak chcesz to na czlowieku zastosowac??? zastanow sie co piszesz koles.... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czemu ma sluzyc cwiczenie na manekinie??? co jak cos jest inaczej to juz ci techniki nie wychodza??? i jak chcesz to na czlowieku zastosowac??? zastanow sie co piszesz koles.... :twisted:
To u Ciebie chyba coś nie tak z wiedza. Manekin ma wyćwiczyć u adepta wielu różnych rzeczy. Jedną z nich są odpowiednie kąty pod jakimi dane techniki sie wykonuje. Kolejna rzecz to np. odległości jakie trzeba zachowywać.
Jak mam dobrze wykonywać techniki na manekinie który jest źle skonstruowany
Dlaczego w parach mam ćwiczyć prawidłowo a w manekinie mam ćwiczyć błędne techniki
To bez sensu. Manekin ma Ci pomagać ma wręcz poprawiać wiele błedów jakie się wykonuje w powietrzu. Takie manekiny jak Wy przedstawiacie nie nadają sie ze względu na swoja budowe do Ving Tsunu jaki ja ćwicze. Może z waszych technika nie ma zanczenia czy raczka ma 30 cm czy 50 cm dla mnie ma i to nie ze względów wizualnych lecz z powodu technik jakie chce na nim wyćwiczyć.
Napisano Ponad rok temu
To u Ciebie chyba coś nie tak z wiedza. Manekin ma wyćwiczyć u adepta wielu różnych rzeczy. Jedną z nich są odpowiednie kąty pod jakimi dane techniki sie wykonuje. Kolejna rzecz to np. odległości jakie trzeba zachowywać.
nie cwicze wing chun ani innych stylow tak samo wygladajacych a majacych nieco inne literki w nazwie alw to co teraz napisales rozbawilo mnie do lez jak masz nie taki kat to sie zmienia ustawieie cialo i to jest najwazniejsze
sztywnosc, sztywnosci i sztywnosc zionie z Twoich postow nie tylko w tym temacie....
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
WingTsun i fitness w Poznaniu
- Ponad rok temu
-
san shou - filmik
- Ponad rok temu
-
Najgorsze jest to...