Co sądzicie...
Napisano Ponad rok temu
ps: jeżeli ktoś należy do innego grupy i ma zamiar napisać że ta jest do niczego bo tylko jego jest dobra lub najlepsza to lepiej nich w ogóle nie zabiera głosu pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Oficina.... Dobra, jak kazda ... Nie wazna grupa, wazna Capoeira...Nie gralem z nikim z Oficiny wiec co do stylu sie nie wypowiadam...
Napisano Ponad rok temu
jeżeli ktoś należy do innego grupy i ma zamiar napisać że ta jest do niczego bo tylko jego jest dobra lub najlepsza to lepiej nich w ogóle nie zabiera głosu
Tak samo jak każdy kto do Oficiny należy napisze, że jest to dobra grupa...
Grupa jak grupa, dobra lub zła.... jeśli Tobie odpowiada to jest dobra, ilu użytkowników tutaj tyle może być opinii.
Napisano Ponad rok temu
Ta grupa ma duży plus jest rozpowszechniona w Europie
Ja np. planuje jechać na wyspy pracować na wakacje, ale zanim wybiorę miejsce to nawiażę kontakt przez neta z jakąś grupą. Jeśli będzie to Irlandia to może skontaktuje się z OdC, bo robią dobrą capoeire
Napisano Ponad rok temu
jeżeli ktoś należy do innego grupy i ma zamiar napisać że ta jest do niczego bo tylko jego jest dobra lub najlepsza to lepiej nich w ogóle nie zabiera głosu
Tak samo jak każdy kto do Oficiny należy napisze, że jest to dobra grupa...
Napisano Ponad rok temu
Archon bardzo mądrze napisałeś...to mi się podoba !!! jest jeden świat jedna Capoeira....i tyle ćwiczysz dla siebie!Nie wazna grupa, wazna Capoeira...
Napisano Ponad rok temu
Oczywistym jest ze wszyscy z OdC beda sie wypowiadac w superlatywach a reszta albo bedzie milczec bo jesli mysli o tej grupie zle to tego nie powie a jak mysli dobrze to to powie Wiec beda same pozytywne opinie na temat owej grupy Wiec szanowny pan Luccanus powinien sam sobie odpowiedziec na pytanie "Co sadze o grupie Oficina da Capoeira?" To tyle
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no u nas jest chyba lepsha atmosfera
a zreshta
podobno u nich jest wiecej akrobatyki niz techniki:P
No ale nie moze to być zła grupa, skoro ludzie trenuja i jest tyle sekcji oficiny... co wiekshe miasto to sie słyshy oficina da capoeira i artes das gerais, czasem unicar... :-)
a właściwie czemu my to porównujemy skoro i tak nie moze sie tak bardzo różnić od innych grup capoeira to capoeira :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja nalerze do tej grupy jest spoko! Jak bylam nowa to sie troche balam ze mie nie beda lubic czy co ale spoko na capoeire chodze zaledwie 3 miesiace. Czuje sie tam jak w rodzinie i lepiej niz w srud ludzi kturych znam od ''urodzenie''. 8)
I to jest cos za co kocham capoeire To jest jakies cholerne dziwne, ale z tego co wiem to tak jest wszedzie Capoludki tworza cos w rodzaju swietnie zgranej paczki ludzi w swoich klubach i wiem to po paru przypadkach Jacys po prostu wyluzowani jestesmy czy cos? nie wiem ale bardzo podobna serdeczna atmosfera panuje prawie wszedzie w klubach capo w Holandii tez tak bylo dokladnie tak samo
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
gry capoeira
- Ponad rok temu
-
Mocambo - resurection
- Ponad rok temu
-
Ogolnopolski zlot capoeiristas w przyszlosci?
- Ponad rok temu
-
capoeira w polsce
- Ponad rok temu
-
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ........
- Ponad rok temu
-
rytmy na atabaque
- Ponad rok temu
-
Konflikt w Katowicach ...
- Ponad rok temu
-
Warszawa
- Ponad rok temu
-
Jak zdobyć biało-żółty sznur w grupie Artes das Gerais????
- Ponad rok temu
-
Pierwszy trening
- Ponad rok temu