Łukasz Jarosz kontra Przemyslaw Saleta
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cos pierdzielisz lub lepiej p....olisz glupoty rafal 2121. Skad ty sie zerwales. To jakas prowokacja. MAsz strasznie infantylne zachowanie. Pleciesz od rzeczy.Niech ktos wkoncu zorganizuje walke w k1 Saleta kontra Jarosz a jestem przekonany ze Lukasz wybije Salecie k1 z glowy skonczy sie ta cala szopka wokol salety
Jarosz jest dobry i moze wpierdzielilby salecie, ale co za idiota do takiej walki dopusci.O JAroszu jeszcze za malo osob wie, ze istnieje. A saleta nie jest glupi i nie bedzie dawal mozliwosci innym, malo jeszcze znanym zawodnikom, by go sprali na kwasne jablko. Co innego jak Jarosz zdobedzie jeszcze pare tytulow( np:najblizsze mistrzostwa swiata).Wtedy mozna bedzie pogadac o jakiejs walce.
A teraz to sie nie wysilaj z takimi tekstami.
JArosz ma juz niezly dorobek w kicku i wstepnie w K1.Duzo obserwuje i bywam na roznych imprezach.NA ostatnich MP w kicku, JArosz nawet nie walczyl, bo nikt z nim nie chcial walczyc.DAlej wiedzie prym w Polsce.RAczej nie ma na tego chlopaka zadnego kolesia w naszym kraju.Potrzebuje tylko jednej sily, ktora sa MEDIA.
Napisano Ponad rok temu
Chyba jeszcze sponsor i promotorPotrzebuje tylko jednej sily, ktora sa MEDIA.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tego mu zycze.
Napisano Ponad rok temu
Jezeli znowu chodzi o pojedynek Salety z Jaroszem to moze czas na to zeby ktos zastapil ta wielce medialna postac i nie wiem czy ten pojedynek nie wzbudzil by wiekszego zainteresowania niz ostatni pokaz Salety w barze bo walka tego nie mozna nazwac ,juz nie dlugo zamieszcze film z sparigu Saleta&Jarosz
Napisano Ponad rok temu
o! a jak niedługo?juz nie dlugo zamieszcze film z sparigu Saleta&Jarosz
Napisano Ponad rok temu
Walczy dzisiaj albo jutro o zloto. ( braz juz jest)
MAm nadzieje, ze wygra i pokaze kto w Europie prowadzi i jest gora.
Trzymam kciuki za Jarosz oraz pozdrawiam wszystkich forumowiczow!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
NO i tak ma byc.I to zawsze!!! Jedna, 2 rundy , po co sie przemeczac. Powinni sie tak przeciwnicy Jarosz bac , zeby lepiej w ogole nie wychodzili.w pierwszym pojedynku walczyl z wegrem ale jak zwykle dlugo nie powalczyl w pierwszej rundzie trener wegra rzucil recznik na ring
No to elegancko. Zobaczymy jaki bedzie dalej.
mam nadzieje, ze jakies nowinki juz niebawem.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gratulacje Łukasz!!!!
Napisano Ponad rok temu
co to za mistrzostwa? muay thai, kicka czy co ?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bowe obok Gołoty 13 listopada!
- Ponad rok temu
-
Muay Thai w Poznaniu na Naramowickiej?
- Ponad rok temu
-
jak było dawniej?
- Ponad rok temu
-
Obite uda
- Ponad rok temu
-
LAST MAN STANDING - 16.10.04 Bergneustadt/Germany
- Ponad rok temu
-
KICKBOXING pytanie
- Ponad rok temu
-
Gdzie najlepiej trenowac Kick-boxing w Krakowie???
- Ponad rok temu
-
Toruń
- Ponad rok temu
-
Tychy-Muay Thai??
- Ponad rok temu
-
chcę się zapisać - szukam klubu w wawce
- Ponad rok temu