Bucki i inne...
Napisano Ponad rok temu
No więc do zdjęć kolegi Żwirka (jego proście o więcej) dorzucam tylko mój skromny komentarz...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kurna ten 880 tak mi się podoba, że mam nadzieje, że nikt nie wpadnie w najbliższym czasie na pomysł wrzucenia do Bazaru oferty sprzedaży :roll:
Napisano Ponad rok temu
co to jest to pierwsze od gory?
dzieki
a w ogole to niech jakaś litościwa dusza podpisze wszystkie, bo rozpoznałem tylko taraniego
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Buck Strider 880SP
Buck Tarani SBT 4
SOCFK Emersona
CQC7 Emersona
Pozdrawiam... jak znajdę chwilkę, to może coś skrobnę - teraz nie ma szans no i zdjęć nie będzie bo już ni mam cyfrówki
Obol - thx za wklejenie fotek 8)
Napisano Ponad rok temu
to ja THX za ich udostępnienie :wink:Obol - thx za wklejenie fotek 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Macalem, tak tanto, jak i spearpoint.Noooo... 8O Ten 880 robi wrażenie. Szczególnie na drugiej fotce bardzo dobrze wypadł. Rzekłbym, zdeklasował emersony, jeśli chodzi o TAKTYCZNY ZAPAS MOCY :twisted: . Berdzo mi się podoba
Kawal noza i nawet wygodnie sie go trzyma w reku, choc robi na pierwszy rzut oka wrazenie "cegly". Chodzi za mna, oj chodzi... 8)
Ten "pilnik" na Taranim to ponoc do zapewnienia wygodnego chwytu sluzy przy "dlubaniu" w roznych duperelach, kiedy trzymasz za klinge, a nie za rekojesc - tyle jeden z wlascicieli. A po blizszym zapoznaniu sie z jego liner lockiem tez stwierdzilem, ze grubosc jest OK
Zadnych uwag.
Napisano Ponad rok temu
Larhe gripping wedge for easy opening with duty gloves.
Napisano Ponad rok temu
Tarani, cholernie wygodny w dłoni, fajny wygląd i w sam raz na EDC (lekki) - ostatnio czołowy zawodnik kuchenny...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zanim ktoś się ponownie zacznie czepiać Taraniego to z góry odpowiadam: blokada - tak, jest cienka, ale działa
Napisano Ponad rok temu
888. niech bedzie, starsza wersja rzeczywiscie malo dopracowana, gruby liners, dla mnie jednak niewygodny specjalnie:)
Napisano Ponad rok temu
w noszeniu może i to niewygodne ale kabura od magazynka od desert eagle spokojnie rozwiązuje sprawę.poza tym ma klips i okładziny jak tarka a więc nie wypada z kieszeni lużnych spodni
za to po wyjeciu czujesz że masz cos w ręku i , że to nie jest zabawkowy nozyk.
Napisano Ponad rok temu
Cholera, Cougar, ja się przez tego Twojego Bucka do tej pory budzę zlany zimnym potem, wrzeszcząc i w panice szukając w ciemnościach dłoni... bo nie mam pewności czy tam jeszcze jest, czy też ten diabeł mi ją odgryzł 8)
Zdrówka,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Wygląda toto razem tak:
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Zanim ktoś się ponownie zacznie czepiać Taraniego to z góry odpowiadam: blokada - tak, jest cienka, ale działa
No ladnie, przyzwyczajenie sie klania ze jak sa obrazki to sie oglada a tekst sie olewa Balbym sie o paluchy z takim nozem :roll:
Napisano Ponad rok temu
co do Twoich obaw ani ja, ani Żwirek jeszcze palcy nie straciliśmy... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Natomiast ... ma może ktoś w Wawie / będzie miał na zlocie wersje spear point MINI tego noża? Kiedyś chodziła mi po głowie, ale nigdy nie miałem okazji spotkać się z nią na żywca...
Pozdrawiam,
AdamD
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
A propos rozmow z nozami...
- Ponad rok temu
-
Naprawde dobre zdjecie
- Ponad rok temu
-
Strider MFS - zdjęcia i recenzja
- Ponad rok temu
-
Taki sobie nozyk
- Ponad rok temu
-
Extrema Ratio Fulcrum II D Folder
- Ponad rok temu
-
damast i inne produkcje mojeku znajomego - sporo zdjęć.
- Ponad rok temu
-
Kukri machete by Cold Steel - uwaga modemowcy -duzo zdjęć
- Ponad rok temu
-
Stoczniowiec
- Ponad rok temu
-
Push Daggers (inaczej)....
- Ponad rok temu
-
Sebenza regular - recenzja i fotki