Te 2 modele to Tarani i 880. Na fotkach są też dla porównania jakieś tam Emersony
   Te 2 modele to Tarani i 880. Na fotkach są też dla porównania jakieś tam Emersony   Zanim ktoś się ponownie zacznie czepiać Taraniego to z góry odpowiadam: blokada - tak, jest cienka, ale działa (gdyby była 2x grubsza i ostrze było gladkie to bym innego noża już chyba nie kupił  :wink:  ), co do faktury ostrza to podobno ma pomagać przy "panicznym" otwieraniu noża dwoma rękami. Jak widać 880 jest niczego sobie "czołgiem" z bardzo "solidną" blokadą, więc jak kiedyś znajde nadprogramowe 125$ to się w niego obkupie  8)
  Zanim ktoś się ponownie zacznie czepiać Taraniego to z góry odpowiadam: blokada - tak, jest cienka, ale działa (gdyby była 2x grubsza i ostrze było gladkie to bym innego noża już chyba nie kupił  :wink:  ), co do faktury ostrza to podobno ma pomagać przy "panicznym" otwieraniu noża dwoma rękami. Jak widać 880 jest niczego sobie "czołgiem" z bardzo "solidną" blokadą, więc jak kiedyś znajde nadprogramowe 125$ to się w niego obkupie  8)  No więc do zdjęć kolegi Żwirka (jego proście o więcej) dorzucam tylko mój skromny komentarz...

fotki są ŻWIRKA  ja je tylko wyłudziłem,pomniejszyłem, wkleiłem i dorzuciłem kilka słów...
  fotki są ŻWIRKA  ja je tylko wyłudziłem,pomniejszyłem, wkleiłem i dorzuciłem kilka słów... 

FaceBook
 FaceBook