Gdzie najlepiej trenowac Kick-boxing w Krakowie???
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanie -- gdzie najlepiej trenowac Kick Boxing???(w Krakowie).
Dzieki
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli jestes poczatkujący to twoje trningi beda ciezkie i żmudne, monotonne az do znudzenia ale w szybkim czasie zobaczysz efekt swojej pracy. W krakowie jest wiekszosc trenerów, którzy uczą ciosów prostych i na tym sie to konczy,nie ma zejsc obejsc, obrony, balansów rotacji. Ja u niego nauczyłem sie najwiecej i od podstaw, potem szukalem kogos lepszego, nie znalazlem.
Dzieki niemu uprawiając w wiekszości taekwondo moze bez problemu startowac w boksie i kickboxingu, to dobry trener.
Jezeli chcesz mozesz wpasc na TOMEX ul Ptaszyckiego 4 Nowa huta, sa tam bezpłatne treningi Wt-czw 17 - 18.30,[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] grupa poczatkujaca duzy nacisk na techniki nozne w tej chwili, ja prowadze treningi i zapraszam.
Jezeli chodzi o mamulskiego, to prowadzi gdzies chyba kolo huty sekcje, jezeli jestes zainteresowany to sie dowiem szczegolow.
powodzonka
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli jestes poczatkujący to twoje trningi beda ciezkie i żmudne, monotonne az do znudzenia ale w szybkim czasie zobaczysz efekt swojej pracy. W krakowie jest wiekszosc trenerów, którzy uczą ciosów prostych i na tym sie to konczy,nie ma zejsc obejsc, obrony, balansów rotacji. Ja u niego nauczyłem sie najwiecej i od podstaw, potem szukalem kogos lepszego, nie znalazlem.
Dzieki niemu uprawiając w wiekszości taekwondo moge bez problemu startowac w boksie i kickboxingu, to dobry trener.
Jezeli chcesz mozesz wpasc na TOMEX ul Ptaszyckiego 4 Nowa huta, sa tam bezpłatne treningi Wt-czw 17 - 18.30,[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] grupa poczatkujaca duzy nacisk na techniki nozne w tej chwili, ja prowadze treningi i zapraszam.
Jezeli chodzi o mamulskiego, to prowadzi gdzies chyba kolo huty sekcje, jezeli jestes zainteresowany to sie dowiem szczegolow.
powodzonka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chodze teraz na popoludniowa zmiane do szkoly i musialam zrezygnowac z krak sportu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Toruń
- Ponad rok temu
-
Tychy-Muay Thai??
- Ponad rok temu
-
chcę się zapisać - szukam klubu w wawce
- Ponad rok temu