Sztylecik dla niewiasty ;)
Napisano Ponad rok temu
Wiecej fotek na mojej stronce
Pozdrówka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jest coraz lepiej
Pokazujesz nam wszystko co zrobisz czy tylko wybrane ?
Napisano Ponad rok temu
Ps. mozesz podac parametry i cene ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przeginasz :)
Jest coraz lepiej
Pokazujesz nam wszystko co zrobisz czy tylko wybrane ?
Tylko te skończone
Napisano Ponad rok temu
jesus fucking christ, to jest przepiekne, kocham sztylety ale raczej takie do walki nie ozdoby, a twoje dzielo laczy obie powyzsze cechy. Tlim pelen Respect :peace:
Ps. mozesz podac parametry i cene ?
Parametry = magiczny sztylet +1 :wink:
A tak serio to informacje których szukasz znajdziesz na mojej stronie.
Zapraszam
Napisano Ponad rok temu
Szlif masz okrotny , stalowa garda ( jak ja robisz , lutujesz ? ,choc chyba nie z tego co widze , chyba ze od rekojesci).Pin jest slodki, chyba sobie porzycze designe.
Rekojesc , jezeli dla kobiety to dobrze by byo zeby tak bardziej kobieca (wiesz o czym mysle ....nie nie o piersiach).
Cos jednak mmnie nie pasowalo od pierwszego wejrzenia ( sorry ) , i juz wiem sztylet bez pommel ( jak to po polsku ) , to jakis taki niesztyletowaty
Napisano Ponad rok temu
slodki , tylko ( sadzac po magazynie formatu A4) czy nie za duzy dla niewiasty ? :wink:
Szlif masz okrotny , stalowa garda ( jak ja robisz , lutujesz ? ,choc chyba nie z tego co widze , chyba ze od rekojesci).Pin jest slodki, chyba sobie porzycze designe.
Rekojesc , jezeli dla kobiety to dobrze by byo zeby tak bardziej kobieca (wiesz o czym mysle ....nie nie o piersiach).
Cos jednak mmnie nie pasowalo od pierwszego wejrzenia ( sorry ) , i juz wiem sztylet bez pommel ( jak to po polsku ) , to jakis taki niesztyletowaty
To zależy jaka duża niewiasta
Garda = wiercenie, iglaczki, pasowanie i klejenie na żywicę. Lutowanie odpada bo przy damaśnie, po trawieniu trudno oczyścić gardę i ostrze z resztek cyny.
Pommel? To chyba głowica, tak?
Napisano Ponad rok temu
CZy pommel to glowica , nie wiem , to to takie na koncu rekojesci przymocowane to konca tang.
Kurcze musze jakas ksiazke o nozach w jezyku polskim kupic
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja lutuje od strony rekojesci , smarujac pasta glownie przy gardzie z drugiej strony.Kupuje jak najcieszy "drut" tne na kawalki i obkladam naokolo rekojesci , kwas , palnik propanowy i wychodzi jak na razie bez potkniecia, co najwazniejsze nie ma zadnych "szpar" po tym procesie.
CZy pommel to glowica , nie wiem , to to takie na koncu rekojesci przymocowane to konca tang.
Kurcze musze jakas ksiazke o nozach w jezyku polskim kupic
A jakim drutem lutujesz?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Tatarski nóż biwakowy ;)
- Ponad rok temu
-
Chrom techniczny
- Ponad rok temu
-
Ile nozy robicie ?
- Ponad rok temu
-
stal na custom knifes??
- Ponad rok temu
-
Noz dla szefa ....the end
- Ponad rok temu
-
Moose Hunter
- Ponad rok temu
-
Hartowanie selektywne ?
- Ponad rok temu
-
Inny niż reszta, czyli kościany potworek każdego trapera ;)
- Ponad rok temu
-
targi 8-10.10.2004 w Krk - Obrabiarek, Narzędzi itp.
- Ponad rok temu
-
Płaskownik z damastu - ktoś chętny ??
- Ponad rok temu