Kilka pytan o MT na Gwardii
Napisano Ponad rok temu
Wybieram sie na MT na Gwardie i mam w zwiazku z tym 3 pytania:
1. Jak oceniacie poziom prowadzonych tam treningow?
2. Jest to moja pierwsza stycznosc z martial arts a zajecia koncza sie o 22 i chcialem sie zapytac jakie klimaty panuja w tamtych okolicach (niechcialbym na poczatku miec po treningach niechcianych sparingow z miejscowymi )
3. Czy cwiczac MT mam jakies mozliwosci walki w parterze, gdy przeciwnik mnie powali?
Napisano Ponad rok temu
2 nie wiem
3 nie... z tego co wiem to wstajemy i dalej sie tluczemy - nie ma parteru
Napisano Ponad rok temu
Generalnie to mam na mysli walke nie na ringu3 nie... z tego co wiem to wstajemy i dalej sie tluczemy - nie ma parteru
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No to moze i MT trzyma poziomGwardia ma swietny boks...wiem, wiem nie na temat, ale mi serce krwawi...echch...tak moda. :?
Mowiac moda masz na mysli moda na MT? Ja poprostu w ramach AZS moge sobie wybrac MT lub BJJ, wiec wybralem MT
Napisano Ponad rok temu
Naprawde nie ma nikogo chodzacego na Gwardie na MT, zeby ocenic?
WORNS-4LIFE a jakie klimaty tam panuja jesli chodzi o lokalne dresiarstwo?
Napisano Ponad rok temu
1.Chodze na Gwardie i na MT i na BJJ.Mirek jako trener bardzo dobry.Poziom treningow bardzo dobry.
2.Raclawicka to ulica z zabudowa willowa,blokow z dresami brak.Z treningu i tak chlopaki wychodza grupkami,nie masz zadnego zagrozenia.
3.Akurat na MT parteru nie robimy,ale zaden problem w ramach tej samej sekcji dolaczyc BJJ.
Napisano Ponad rok temu
Dzieki wielkie. Dokladnie to chcialem uslyszecWitam
1.Chodze na Gwardie i na MT i na BJJ.Mirek jako trener bardzo dobry.Poziom treningow bardzo dobry.
2.Raclawicka to ulica z zabudowa willowa,blokow z dresami brak.Z treningu i tak chlopaki wychodza grupkami,nie masz zadnego zagrozenia.
3.Akurat na MT parteru nie robimy,ale zaden problem w ramach tej samej sekcji dolaczyc BJJ.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pomocy Boks w Łodzi
- Ponad rok temu
-
Adresss
- Ponad rok temu
-
Długie ręce :)
- Ponad rok temu
-
Saleta a K1
- Ponad rok temu
-
Thai Boxing w Dąbrowie Górniczej
- Ponad rok temu
-
tanie tarcze
- Ponad rok temu
-
rękawice dla początkującego
- Ponad rok temu
-
ONG BAK - orzegiecie, czy rzeczywistosc ?
- Ponad rok temu
-
Sekcja MT Szczecin
- Ponad rok temu
-
World Championships Muay Thai Festival Against Drugs
- Ponad rok temu