a nie do MMA

RÓWNIEŻ POZDRAWIAM

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No wiesz Sudo kopie i czasem mu wchodziA yoko geri w MMA to juz zupelna porazka.
Napisano Ponad rok temu
No wiesz Sudo kopie i czasem mu wchodziA yoko geri w MMA to juz zupelna porazka.
![]()
Napisano Ponad rok temu
To tylko kwestia odruchu ściągania palcy. Dobrym ćwiczeniem na opanownie takiego odruchu jest odmiana popularnego "rowerka". Leżymy w takiej samej pozycji i wypychamy nogi starając się wypchnąć chusoku. Gwarantuje ,że daje efekty po krótkim czasie. Odnośnie kontuzji, to prostu można pechowo trafić i się poważnie osłabić w walce. Pomimo iż trener mi mówi,żebym z zawodnikami "mniejszymi" ode mnie, o mniejszym zasięgu stosował mae geri, to jakoś tak sporadycznie się to zdarza. Tylko jak mi przypomni :-)(...) czasami jak le kopnę, czy to w worek czy w trenera
to zdarza mi się że mnie palce u stpy bolš, podwijajš się w momencie uderzenia, może zawodnicy obawiajš sie tego typu kontuzji, że le kopnš i koniec(...)
Napisano Ponad rok temu
generalnie historia pokazala,ze techniki kopane powyzej pasa w mma sie nie sprawdzily.Skonczyc walke jednym kopnieciem to mozna na ulicy z zaskoczki albo jak stoisz na przeciwko lesera.Prawda jest taka ze z kopniec najlepsze sa low kicki.Zaprawiony w boju koles nie da sie od tak trafic w brzuch prostym kopnieciem.
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu