Dowcip miesiaca pazdzienika inhych prawie nie ma heheheheheheheh
Maniak slyszysz innych nie ma

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dowcip miesiaca pazdzienika inhych prawie nie ma heheheheheheheh
Napisano Ponad rok temu
No co Ty Vince, nie widzisz roznicy? Przeciez to prawie tyle samo jestDowcip miesiaca pazdzienika inhych prawie nie ma heheheheheheheh
Niech najlepiej przedstawia to 1 linki.
IKO-1 :
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
IKO-2 :
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Rzeczywiscie hmm, roznica jest minimalna![]()
Napisano Ponad rok temu
No co Ty Vince, nie widzisz roznicy? Przeciez to prawie tyle samo jest
215 do 18...
Napisano Ponad rok temu
Najprawdziwsza prawdziwa prawde!No co Ty Vince, nie widzisz roznicy? Przeciez to prawie tyle samo jest
215 do 18...
Rzeczywiscie kurdeAle wiesz, ja krotko cwicze, wiec jeszcze jestem zaslepiony "chylaca sie ku upadkowi, skomercjalizowana organizacja z siedziba w Krakowie", zapewne za pare lat poznam "prawdziwa prawde" :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rozeznalem sie w temacie i wiem ze oficjalnie jest 18 klubow i 2 samodzielne sekcje. No chyba ze oficjalna strona K-Kan na Polske klamie...i juz tam przeszlo oficjalnie ponad 20 klubów
Tak wiec jak zóltodzioby cos napisza niech sie dobrze rozeznaja w temacie.![]()
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
masz racje jest ich 3 po 6 miechach dzialalnosci z tego co wiem to samodzielne juz sie przeksztalcily w kluby z KRS-em.
Napisano Ponad rok temu
masz racje jest ich 3 po 6 miechach dzialalnosci z tego co wiem to samodzielne juz sie przeksztalcily w kluby z KRS-em.
Nie no, to calkowicie zmienia postac rzeczy![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak a propos klub karate czy jakikolwiek tam wcale nie musi być zarejestrowany w KRS. Eliminuje to wprawdzie trochę możliwości pozyskiwania środków na działalności ale jest godne z prawem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cos ci sie pokrecilo i to ostro . Kazda rejstracja stowarzyszenia w naszym kraju wymaga...
Napisano Ponad rok temu
Cos ci sie pokrecilo i to ostro . Kazda rejstracja stowarzyszenia w naszym kraju wymaga...
Dz.U. 2001 nr 79 poz. 855
Obwieszczenie Marszałka Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej z dnia 31 maja 2001 r. w sprawie ogłoszenia jednolitego tekstu ustawy - Prawo o stowarzyszeniach.
Tekst jednolity nie obejmuje art. 47-50 i art. 54 ustawy z dnia 7 kwietnia 1989 r. Prawo o stowarzyszeniach Dz. U. Nr 20, poz. 104.
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu