Krav maga na studiach...HELP
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
?he???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak sadze Zjarany Swistaku:)
Napisano Ponad rok temu
bardziej mi chodzilo o to ze kravka jest popularna jak robienie fikolkow i kopanie pilki
Do piłki jeszcze jej daleko, piłka nożna była, jest (i chyba będzie) najpopularniejszym sportem :-)
Napisano Ponad rok temu
Druga jest inna, której doświadczyłem. Będąc na 2 roku chodziłem na WF na judo(zapisałem się, bo i pasowała godzina i zawsze coś w kierunku SW można porobić). Niestety wielu studentów zachowywało się jak potłuczeni, bo zresztą większość prawdopodobnie ma tą jedyną okazję by się poruszać. Instruktor więc robił cały rok podstawy(zresztą nie dziwię mu się [z całym szacunkiem dla niego], bo jak parę osób na zaliczeniu robiło przewroty to miałem obawy,zę się połamią).
Aha, nie to,żebym najeżdzał na intruktora, czy coś, bo ludzie co czasem przychodzili z sekcji byli naprawdę dobrzy...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hellfire-mialem podobnie:D czasami zastanawialo mnie po co ludzie poszli na judo,skoro nie potrafili przebeic calej maty bez ogromnej zadyszki:D
Napisano Ponad rok temu
Orientujecie sie czy na wszystkich uczelniach tak jest ?
oczywiscie ze nie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo łądnie to brzmi - trzy lata trenowałem judo(co z tego,że trzy lata na wfie po 45 minut w tygodniu)Hellfire-mialem podobnie:D czasami zastanawialo mnie po co ludzie poszli na judo,skoro nie potrafili przebeic calej maty bez ogromnej zadyszki:D
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Romans z ...
- Ponad rok temu
-
Kravka w warszawie
- Ponad rok temu
-
Policja w czasie wojny...
- Ponad rok temu