Co za tydzień
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
..."a taki był ładny, amerykański...szkoda"... (cyt. "Sami swoi")
Napisano Ponad rok temu
Generalnie szkoda, że nie pokazali jak 2 Sihingów robiło na pełnej prędkości chi-sao, obrony przed nożem w wykonaniu Sihinga Piotra i kobiecego WT podczas masakrowania przeciwnika
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:wink:
co za tydzien, co za dzien, ludzie ludzie....
Napisano Ponad rok temu
....taaaka byla impreza.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A swoją drogą, trochę osób było, szczególnie przy ćwiczeniu walki z dwoma przeciwnikami czuć było że sala jest "na styk"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to byl ten? [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
eee :? że niby ma Parkinsona
ja tam nie siedzem w tym WT, LWT, LWP, WTC... czy jakos tam, ale do czego to służy?
leczenia na odległość?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
A ze wszystkich osob na zdjeciu to dziewuszka najmadrzejsza - ma normalne buty a nie jakies takie nie wiadomo co :roll: Kto w takich kapciach walczy na ulicy - bo - khmm - LTWT to chyba jak sie nie myle do realnej walki stworzony
No ale ma nie firmowe te buty, bez znaczka LTWT
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Portrety żywych i martwych na jednej ścianie... takie małe "fo pa"
Napisano Ponad rok temu
hej, jakies czary? po raz pierwszy od kilku lat tvn zamiast konsekwentnie pokazywac w swoim programie o modzie modelki pokazal na 3 minuty LT i nowe medialne gwiazdy KFNa tym zdjęciu co powyżej - w czarnym stroju z czerwonymi cośkami - Sihing Linas z Litwy - jeden z lepszych i szybszych Wingtsunistów jakich widziałem
rozumiem, ze wybrali najgorsze zdjecia, bo te faktycznie nie byly budujace :? choc byly swietne sceny humorystyczne: moja ulubiona jak linas wypierdzielil sie w trakcie pokazu to pewnie od szybkosci...
Napisano Ponad rok temu
to z pewnoscia dlatego, ze nie jestem rownie medialnyAleż "złośliwy" jesteś
a swoja droga to milo utwierdzic sie w slusznosci wlasnej decyczji - tam nic sie nie zmienilo... :?
Napisano Ponad rok temu
z drugiej strony wypada pogratulowac kolegom z WT, ze w ogole sie przepchneli do telewizorni z tematyka KF, co nie jest takie zapewne proste, bo na telewizyjnym topie sa organizowane przez magistrat kursy samoobrony dla kobiet w wersji stare baby leja opancerzonego instruktora od empatii czy innych "psichicznych" stanow
natomiast moje wnikliwe oko zauwazylo na filmie brak jednego z wytropionych przez ciebie 3 lokalnych sifu (mysle tylko o Polakach). kolega Darek gdzies sie zapodzial czy jak? moze techniki byly tak blyskawiczne, ze nie zauwazylem w swojej ignorancji?
na dzis juz chyba wystarczy...
:-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kung-fu - rady dla początkujących
- Ponad rok temu
-
Mistrzowie Choy (Li, Lee, Lay) Fut
- Ponad rok temu
-