[boks] Jelenia Góra
Napisano Ponad rok temu
Po drugie chciał bym zebyscie mi powiedzieli jakie sa argumenty zapisu na jakas sztuke walki. Pytajac rodzicow czy mnie zapisza , to caly czas słysze "do niczego ci to niejest potrzebne" . W sumie prawda. Ale lubie sporty siłowe. Wiec jak by ktos znał jakies argumenty za to bardzo prosze napisac. Pozdrawiam ^^.
cya~~
Napisano Ponad rok temu
boks, sport dla prawdziwych meżczynWitam;] po pierwsze chciał bym sie dowiedziec gdzie mozna cwiczyc boks w jeleniej górze, może ktos z tad zaglada na forum procz mnie ^^.
Po drugie chciał bym zebyscie mi powiedzieli jakie sa argumenty zapisu na jakas sztuke walki. Pytajac rodzicow czy mnie zapisza , to caly czas słysze "do niczego ci to niejest potrzebne" . W sumie prawda. Ale lubie sporty siłowe. Wiec jak by ktos znał jakies argumenty za to bardzo prosze napisac. Pozdrawiam ^^.
cya~~
Dla tego hasła ja zaczełem, echchc młody człowiek był. Ty sobie w boksie nieporadzisz, już widze jak podchodzisz do tematu :roll:
Napisano Ponad rok temu
imho 90% sukcesow to wytrwalosc i jak nie przestaniesz cwiczyc bo ci sie znudzi kilka razy w tygodniu tak sie zmeczyc zeby byc caly mokry od potu to beda z Ciebie ludzie...
to jest moje zdanie pozdrawiam...
wszyscy pisza ze boks to podstawa b dobrze sie zapisac na poczatek na boks zeby poznac garde, pozycje, podstawowe ciosy a ew pozniej przechodzic do MT czy KB... w/g mnie mozna startowac odrazu w MT / KB grunt zeby trener byl dobry.
a co do argumentow:
-ruch to zdrowie
-odejdziesz od przesiadywania pod blokeim z kumplami / kompa / innych
-nabierzesz pewnosci siebie
-w razie zagrozenia zawsze kazda sztuka czy kazdy styl walki jest lepszy niz nic (przydaje sie w samoobronie)
to chyba tyle
Napisano Ponad rok temu
Powodzenia brachu
Napisano Ponad rok temu
Nie, no nawet niezuważyłemWORNS nie worm sory
Niechciałbym byc źle odebrany, czy coś...ale widać, ze nie jest na tyle zdeterminowanym, pewnym człowiekiem zeby uprawiać cos takiego jak boks. To nie jest karate...to jest naprawde cieżki sport.
Napisano Ponad rok temu
no sprobuje poskładac te argumenty do kupy i jakos je przedstwie rodzicom
Jeszcze tylko musze poszukac czy u mnie w miescie sie w ogole trenuje boks.
Pozdrawiam~~
temat do zamnkniecia.
Napisano Ponad rok temu
wiez po tym kto w jakim stylu pisze na gg, forum albo jeszcze gdzie indziej w internecie nie oznacza ze ma taki sam charakter.. )
Pozdrawiam~~
temat do zamnkniecia.
jesli nie ma sekcji w JG to zapraszam do Bolesławca.sekcje prowadzi Tomczyk byly mistrz europy amatorow.
Napisano Ponad rok temu
2 albo 3 lata temu napewno był boks w "Mechaniku" głownie dla młodzierzy szkolnej ( nawet mieli jakies sukcesy) ale czy nadal jest??? hmmm głowy urwać sobie nie dam...pozdrowiez po tym kto w jakim stylu pisze na gg, forum albo jeszcze gdzie indziej w internecie nie oznacza ze ma taki sam charakter.. )
Pozdrawiam~~
temat do zamnkniecia.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gala boksu na polsacie
- Ponad rok temu
-
Predyspozycje do trenowania!!
- Ponad rok temu
-