(inne) scyzoryki
Napisano Ponad rok temu
Ja znalazłem coś takiego (przy okazji, prosiłbym o jakiekolwiek opinie na jego temat):
Gerber Nautilus
Zastanawiam się, czy jakaś firma wpadła na pomysł wyprodukowania "pancernego" scyzoryka? Wyobraźcie sobie: zwykły, mały Victorinox (ostrz 6-7 cm, śrubokręt, otwieracz do konserw i butelek...) + grubsze ostrze + otwieranie jedną ręką + blokada. Do tego czernione ostrze...
Napisano Ponad rok temu
O "innych" scyzorykach nie słyszałem...
Napisano Ponad rok temu
Właśnie znalazłem... i zobaczyłem też cenę. Długo go jeszcze nie kupię.Ten Gerber jest w Świecie Noży
Bidulka. I co byś ty zrobiła bez pilnika? :wink: Żartuję oczywiście...Brak pilnika do paznokci - odpada,-
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Brak pilnika do paznokci - odpada,-
wlasnie jak to wyglada z pilowaniem paznokci? bo ja w swoim mulitoolu mam pile ale do... metalu? to lepsze niz zwykly pilnik do paznokci? serio sie pytam
Napisano Ponad rok temu
[
wlasnie jak to wyglada z pilowaniem paznokci? bo ja w swoim mulitoolu mam pile ale do... metalu? to lepsze niz zwykly pilnik do paznokci? serio sie pytam
#1 jeżeli decydujemy sie na scyzoryk to brak pilnika jak dla mnie jest poważną wadą,- skoro np. nożyczki i penseta są.
#2 pilnik służy do wygładzenia krawędzi paznokcia po jego obcieciu, więc piła do metalu chyba raczej się nie sprawdza
#3 jeżeli chodzi o narzędzia do obróbki metali sprawdzaące się w obróbce paznokci, to są to pilniki "iglaki" skracają je b. szybko w porównaniu do zwykłych pilniczków i nie rozdwajają płytki paznokciowej jak to czasami robią złośliwe nożyczki czy obcinaczki.
#4 jeżeli chodzi o związki "mulitoolu" to ten najbardziej do ich wyrywania się nadaje
Pozdrawiam M.
Napisano Ponad rok temu
[Bidulka. I co byś ty zrobiła bez pilnika? :wink: Żartuję oczywiście...
....chodziłabym z niewypiłowanymi pazurami i pozaciąganymi rajstopkami, a w akcie ostatecznej desperacji obstalowałabym sobie drapieżcze metalowe obsadki a kwestie rajstopek powierzyłabym zaufanym osobom :wink: Żartuję oczywiście...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A wictorinox robi nawet taki model z pamięcią c można do kompa podłączyć. 8O Bez kitu.
Robi robi... nawet byl o tym watek dawno temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Buck Whittaker Summit
8O gdzie można kupić takie cacko. Piękne. Kce to miec :roll:
Napisano Ponad rok temu
Jak sądzę, najlepiej w sklepie...Buck Whittaker Summit
Napisano Ponad rok temu
Buck Whittaker Summit
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - Na samym dole.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
mini Scocom vs Emerson SpecWar
- Ponad rok temu
-
GERBER-pytanie
- Ponad rok temu
-
Strider tapeta (uwaga duży obrazek:) )
- Ponad rok temu