W niedzielę 03.10.2004 w Warszawie ul. Kramelicka o godz. 12.00 odbędzie się trening połączony ze sparingami dla członków kadry oraz wszystkich chętnych.
Zapraszamy
Sparingi w Warszawie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
btw kto sie wybiera :-)
Napisano Ponad rok temu
Ty mistrzu, jak Ty sie nazywasz? zapoznałem się z taki typami z MT, niby jacyś utytułowani, powiedziałem, ze też znam kogoś kto trenuje i wymieniłem Twoj nick...nikt nie kojażyłW niedzielę 03.10.2004 w Warszawie ul. Kramelicka o godz. 12.00 odbędzie się trening połączony ze sparingami dla członków kadry oraz wszystkich chętnych.
Zapraszamy
Napisano Ponad rok temu
...
taKamil Bober Ronin Sczczecin Muay Thai
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] / [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Fuck you because I loved you
Fuck you for loving you too
I don't need a reason to hate you the way I do.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tae..bedziesz?
Mój dawny nick to ThaiBoxer,ale cos mi sie zjebało i nie chce się logować.Pozdro chłopaki i do zobaczenia w Wawie
Napisano Ponad rok temu
Ty mistrzu, jak Ty sie nazywasz? zapoznałem się z taki typami z MT, niby jacyś utytułowani, powiedziałem, ze też znam kogoś kto trenuje i wymieniłem Twoj nick...nikt nie kojażyłW niedzielę 03.10.2004 w Warszawie ul. Kramelicka o godz. 12.00 odbędzie się trening połączony ze sparingami dla członków kadry oraz wszystkich chętnych.
Zapraszamy
No to chuj! Rozgryzl mnie! Juz po mnie! Kurwa, a tak sie staralem jak sie Kamil dowie ze sie pod niego podszywam to mnie zabije, ale dobrze ze jestem z Kielc, a nie ze Szczecina
Jak ty wogole mogles wpasc na to ze ktos mnie pozna po netowym nicku?! Jestem pelen podziwu
+91: ten sezon mam skasowany, przede mna duuuuzo pracy w zwiazku z MT, musze odbudowac nogi, kolana juz troche zapomnialy o kontuzjach, duuuzo sparingow wew musze przejsc (nie sparowalem/walczylem od Marca ) ale na pewno sie jeszcze spotkamy, moze nie na ringu bo ty nie ta waga
Napisano Ponad rok temu
dobra, dobra to była popijawa a nie quiz na temat znajomosci zwodników tahaia... :twisted:Ty mistrzu, jak Ty sie nazywasz? zapoznałem się z taki typami z MT, niby jacyś utytułowani, powiedziałem, ze też znam kogoś kto trenuje i wymieniłem Twoj nick...nikt nie kojażyłW niedzielę 03.10.2004 w Warszawie ul. Kramelicka o godz. 12.00 odbędzie się trening połączony ze sparingami dla członków kadry oraz wszystkich chętnych.
Zapraszamy
No to chuj! Rozgryzl mnie! Juz po mnie! Kurwa, a tak sie staralem jak sie Kamil dowie ze sie pod niego podszywam to mnie zabije, ale dobrze ze jestem z Kielc, a nie ze Szczecina
Jak ty wogole mogles wpasc na to ze ktos mnie pozna po netowym nicku?! Jestem pelen podziwu
+91: ten sezon mam skasowany, przede mna duuuuzo pracy w zwiazku z MT, musze odbudowac nogi, kolana juz troche zapomnialy o kontuzjach, duuuzo sparingow wew musze przejsc (nie sparowalem/walczylem od Marca ) ale na pewno sie jeszcze spotkamy, moze nie na ringu bo ty nie ta waga
Pozdro Tea i 3maj sie!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jeszcze jeden taki temat...:evil:
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Polski w kick-boxingu
- Ponad rok temu
-
czy ktoś zna jakies dobre stronki z opisem technik muay thai
- Ponad rok temu
-
Seminarium Muay Thai
- Ponad rok temu
-
worki
- Ponad rok temu
-
bandaże bokserskie - sposób zakładania ?
- Ponad rok temu
-
Czas treningów
- Ponad rok temu
-
Top 10 HW wszechczasów.
- Ponad rok temu
-
scenariusz do Rocky VII
- Ponad rok temu
-
muay thai w warszawie