Sklepy - ogólnie
Napisano Ponad rok temu
pod nazwą np. "sklepy z nożami". Na masters of steel takim tematem są "dostawcy". Tutaj bardzo często pojawia się pytanie "gdzie w mieście X są dobre (jakiekolwiek) sklepy z nożami?" Proponuję podział na dwie grupy:
a) nazwami miast i wszelkie komentarze, doświadczenia
sklepy internetowe (zarówno rodzime jak i zagramaniczne, bo też co tydzień ktoś pyta "jak sprowadzić"
Uporządkujmy tę wiedzę - co Waściowie (i Aśćki :wink: ) na to???
Moderatorze poklon
Pzdr.
-wój-
Napisano Ponad rok temu
Jako początkujący nożoholik często muszę zażywać choćby "optyczną szczepionkę"... :wink:
A podręczna ściągawka była by jak znalazł przed planowaniem podrózy (coby wiodła przez właściwe miasta/sklepy)
Napisano Ponad rok temu
I cos nie widze.
Napisano Ponad rok temu
Czyli acanowie proponujecie co? Dwa watki?
Ja tam moge sporzadzic taka liste bez problemu, ot w jednym poscie wymienic sklepy online ale sklepy "lokalne"... Nie wiem czy to ma sens i jakby to mialo wygladac...
Napisano Ponad rok temu
Zróbmy "nożowy przewodnik po miastach" - niekoniecznie zresztą polskich tylko. Ja np. niedługo jadę do Poznania na dwa dni i macie jak w bankku, że będę dupę truł zaniedługo - czy ktoś zna jakieś sklepy ble, ble. Usystematyzujmy tę wiedzę i tyle...
-wój-
Napisano Ponad rok temu
Nie, tam bylo rowniez sporo adresow sklepow.Noze w internecie to byl watek dot. zdjec.
LvB trzeba spytac, co sie z tym stalo, bo google mi znajduje do tego link, ale komunikat mam "nie ma takiego tematu".
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jedyny fajny i godny polecenia jaki znalazlem to w Słupsku sklep realny [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - moim zdaniem 2 po świecie noży. Numer 3 u mnie to [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] w Katowicach.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Malutki folderek
- Ponad rok temu
-
Krakow znow zaprasza na picie ;)
- Ponad rok temu
-
Nowe forum: Whipmasters
- Ponad rok temu
-
drobiazgi
- Ponad rok temu
-
Rosyjska maczeta.
- Ponad rok temu
-
Jak poprawni ostrzyc ceramiczna ostrzalka pretowa?
- Ponad rok temu
-
szybki nozyk
- Ponad rok temu
-
ch*#^@e blokady, tanie noże...
- Ponad rok temu
-
Auć!
- Ponad rok temu
-
Cutting contest...