.....coz nie pozostaje mi nic innego jak tylko pogratulowac odwagi i otwartosci....no i zyczyc sukcesow w treningach nietypowym osprzetemale ja chociaz nie udawalem, ze nie wiem co ta kielbasa robi w moich rekach:)
spuud
pozdrawia
Napisano Ponad rok temu
.....coz nie pozostaje mi nic innego jak tylko pogratulowac odwagi i otwartosci....no i zyczyc sukcesow w treningach nietypowym osprzetemale ja chociaz nie udawalem, ze nie wiem co ta kielbasa robi w moich rekach:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
.....teraz dopiero wprawiles mnie w gleboka konsternacje....fotki?..facetow czy nozy??? :roll:a moze bys fotki wrzucil a nie gadal tyle:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...ej...najpierw zwrociles uwage na jedna wybrana fotke (jako jedyny)..nie komentujac innych....potem poprosiles o wiecej....fotek............niestety musze Cie rozczarowac... fotek, na ktore tak entuzjastycznie reagujesz (facetow) nie posiadam....bo jak juz powiedzialem nie ja tu zawinilem i zdjecie to nie pochodzi z mojego komputera.......ale.....skoro tak ladnie prosisz moge czegos poszukac w sieci......a tymczasem idz do kuchni...wez z lodowki jakis homoseksualny smakolyk i poogladaj strideryee to ze masz fotki facetow nie sprawia ze wszyscy poza Toba chca je ogladac:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jumbo, nie sciemniaj - to nie sa zadne Stridery, tylko Twoja produkcja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No bez przesady, bo 99% tego co tu widzisz to modele "custom", które wychodzą w pojedynczych sztukach. Ot, siada sobie Mick czy Duane i rzeźbią w stali coś a'la SnG tylko z innym ostrzem. A to jakiś Nightmare Grind, a to trisula cutout, a to jakeś ząbki dorzucą... ale to są ich autorskie noże, i niezbyt często się powtarzają jak widać. Oczywście jeszcze sztylety Micka, bagnety i "japończyki" Duane'a, albo jakiś sort-sword. Można zamówić, kolejka jest może nie mała (tak z roczek) ale można coś wyrwać przed czasem jak się pogada Oczywiście cena customa od Duane'a czy Micka to już inna bajka...A ja naiwny myślałem, że striderów jest może z 15 typów, a na fotkach widzę dosłownie setki 8O !!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu