.....coz nie pozostaje mi nic innego jak tylko pogratulowac odwagi i otwartosci....no i zyczyc sukcesow w treningach nietypowym osprzetemale ja chociaz nie udawalem, ze nie wiem co ta kielbasa robi w moich rekach:)

spuud
pozdrawia

Napisano Ponad rok temu
.....coz nie pozostaje mi nic innego jak tylko pogratulowac odwagi i otwartosci....no i zyczyc sukcesow w treningach nietypowym osprzetemale ja chociaz nie udawalem, ze nie wiem co ta kielbasa robi w moich rekach:)

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
.....teraz dopiero wprawiles mnie w gleboka konsternacje....fotki?..facetow czy nozy??? :roll:a moze bys fotki wrzucil a nie gadal tyle:)

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...ej...najpierw zwrociles uwage na jedna wybrana fotke (jako jedyny)..nie komentujac innych....potem poprosiles o wiecej....fotek............niestety musze Cie rozczarowac... fotek, na ktore tak entuzjastycznie reagujesz (facetow) nie posiadam....bo jak juz powiedzialem nie ja tu zawinilem i zdjecie to nie pochodzi z mojego komputera.......ale.....skoro tak ladnie prosisz moge czegos poszukac w sieci......a tymczasem idz do kuchni...wez z lodowki jakis homoseksualny smakolyk i poogladaj strideryee to ze masz fotki facetow nie sprawia ze wszyscy poza Toba chca je ogladac:)

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Jumbo, nie sciemniaj - to nie sa zadne Stridery, tylko Twoja produkcja

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

...
  ... ) i cos co przy wyjatkowo dobrej woli lub bardzo słabym świetle można by uznać za piaskowanie.Szkoda tylko, że wytarło się na krawedziach
  ) i cos co przy wyjatkowo dobrej woli lub bardzo słabym świetle można by uznać za piaskowanie.Szkoda tylko, że wytarło się na krawedziach  . tiger stripes nie miał - mała strata, ale posiadał za to logo strider'a 8O  lekko modyfied, ale bardzo podobne
  . tiger stripes nie miał - mała strata, ale posiadał za to logo strider'a 8O  lekko modyfied, ale bardzo podobne  Rośnie konkurencja....i to wszystko za 50 zł
   Rośnie konkurencja....i to wszystko za 50 zł

Napisano Ponad rok temu
No bez przesady, bo 99% tego co tu widzisz to modele "custom", które wychodzą w pojedynczych sztukach. Ot, siada sobie Mick czy Duane i rzeźbią w stali coś a'la SnG tylko z innym ostrzem. A to jakiś Nightmare Grind, a to trisula cutout, a to jakeś ząbki dorzucą... ale to są ich autorskie noże, i niezbyt często się powtarzają jak widać. Oczywście jeszcze sztylety Micka, bagnety i "japończyki" Duane'a, albo jakiś sort-sword. Można zamówić, kolejka jest może nie mała (tak z roczek) ale można coś wyrwać przed czasem jak się pogadaA ja naiwny myślałem, że striderów jest może z 15 typów, a na fotkach widzę dosłownie setki 8O !!
 Oczywiście cena customa od Duane'a czy Micka to już inna bajka...
  Oczywiście cena customa od Duane'a czy Micka to już inna bajka...

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 wystarczy chwile poczekać albo "pokaż obraz" albo "odśwież"
  wystarczy chwile poczekać albo "pokaż obraz" albo "odśwież"Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu