Buscape? Kapiszon z Miasta Bogów?LUIS BUSCAPE(BRAZIL)
Pride Bushido 5
Napisano Ponad rok temu
nikt tu nie daje rady po angielsku co? no to mam nadzieje ze nikt me nicka nie zablokuje za likowanie do innego forum, eh?
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Długo nie poleży
Napisano Ponad rok temu
Mogłbyś to dokładniej opisać...szukałem na forum ale na temat tej "podwójnej walki" 8O nic nie znalazłem...
Pod linkiem [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] znajduje się relacja z naszego wyjazdu na galę Adrenalina. Na forum na pewno też gdzieś są o tym informacje. I właśnie na Budo opisywałem chyba walkę podwójną - widzę, że w tej relacji tego opisu nie ma.
Walki podwójne organizuje czasem ZST. Polegają one na tym, że walczą w niej pary zawodników - jeden z pary walczy, drugi stoi w narożniku. Jeżeli chcą się zamienić to walczący musi klepnąć w rękę partnera stojącego w narożniku, może się tak np wybawić przed odklepaniem przy zakładaniu dźwigni.
Widziałem w sumie tylko raz taką walkę i muszę przyznać, że jest bardzo emocjonująca - szczególnie wtedy gdy osoba z założonym trójkątem ostatkiem sił dochodzi do swojego narożnika, aby zmienić się z partnerem i uniknąń przegranej. Walki te wzbudzają naprawdę spore emocje.
Pozdrawiam,
MR.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Cro Cop vs Fedor 31.12.2004
- Ponad rok temu
-
Wywiad z V. Silva (ENG)
- Ponad rok temu
-
kiedy byla ta gala impact? u jak poszlo mackowi?
- Ponad rok temu
-
Pancrase?
- Ponad rok temu
-
Saleta w K1
- Ponad rok temu
-
Shidokan Vs Vale Tudo
- Ponad rok temu
-
Buty w MMA