co za ciota z Salety jaja sobie robi pozer cholerny
Co chcesz od Przemka ? Kupiles bilet na walke ?
Napisano Ponad rok temu
co za ciota z Salety jaja sobie robi pozer cholerny
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jednak za dwa tygodnie walka się nie odbędzie.Przemek dozna(ł) nowej kontuzji,podczas siusiania przytrzasnie(ął)sobie małego zamkiem.
Cholera a tak na niego liczyłem.
poz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
myslalem że on dział w tkd :? ale zreszta czy to wazne..zawsze jakaś reklama dla MA :wink:Krzysztof Ibisz-utalentowany kick-boxer,nie wiem dlaczego,ale ten tekst mnie rozbroił Choć nigdy nie wiadomo... 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiem, tylko takie odnoszę wrażenie , że idzie tam gdzie nie powinien :-)co za pytanie, przecie jest stałym komentatorem na eurosporcie. Od dawna się do tego przygotowuje.
Napisano Ponad rok temu
Wiem, tylko takie odnoszę wrażenie , że idzie tam gdzie nie powinien :-)co za pytanie, przecie jest stałym komentatorem na eurosporcie. Od dawna się do tego przygotowuje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
lubie Mariusza i szanuje za wszystko czego dokonał w swojej karierze sportowej ale nie zgadzam sie z tym iz ma super warunki do K1- przedewszystkim Mariusz ma zbyt mocne naleciałości na technice z karate knockdown które to trenuje juz kilkanaście lat , kickiem i MMA zajmuje sie niedlugo,pozatym warunki fizyczne ma niespecjalne wysoki ale chudy ( poniżej 90 kg) a więc niestety kwestia siły i masy jest na jego niekorzysc a zarówno K1 jak i MMa są coraz bardziej siłowe , pozatym walka w Pruszkowie to chyba nieliczna z wlk gdzie Mariusz walczył bez podziału wagowego ( z cieższym rywalem).Po porażce Mariusza Ligiżyńskiego, człowieka który ma warunki o których można sobie pmarzyć i związanego z MMA...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu