Powybijane paluchy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Norma, standart, chleb powszedni!
Na poczatku ma sie tez pozdzierane kolana, zadarte skorki u paznokici (drobiazg ale upierdliwy), obtarcia (ja mam najczesciej na klatce i karku), troche pozniej kalafiory itp itd. Nie przejmuj sie- przywykniesz :wink: i przestaniesz na to zwracac uwage!
Czesto na treningu w ramach rozgrzewki gramy w pilke... no wiesz taka troche zbrutalizowana wersja z rzutami, podcieciami i wybicie jest czyms nagminnym, nie da sie tego uniknac! Czyli wszystko z toba w porzadku!
Pozatym zycze ci by powybijane paluchy byly twoja najpowayzniesza kontuzja !
Pozdrawiam MH!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dzieki za rade Kreciel sprobujemy tylko troche brakuje mi pomylow jak rozgrzac te zesztywniale paluchy
Napisano Ponad rok temu
2. Stoisz na jedenj nodze, gruga stopa opiera się tylko palcami o matę i kręcisz nią w różne strony,
3. W siadzie, kolano zgięte tak że stopa jest na udzie drugiej nogi i przy użyciu dwóch dłoni rozgrzewasz paluchy pocierając, naciągając itp.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co do kontuzji to tez mam nadzieje ze tylko takie blachostki beda mi sie przytrafiac poniewaz trenuje calkiem rekreacyjnie dla wlasnej przyjemnosci bo cos mnie czasem swedzi w kosciach jak to juz ktos powiedzial wiec nie chcial bym zeby kiedys musieli mnie skladac
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Szukam informacji I zdjec !!!!Moskwa 1983!!!!
- Ponad rok temu
-
Do kreciela- PILNA sprawa
- Ponad rok temu
-
Aktualny stan zdrowia Kuby Tokarza
- Ponad rok temu
-
Tani sets sights on 3rd gold medal in Beijing
- Ponad rok temu
-
Odgrzewam kotleta [Judo Gliwice]