Przykladowe oporzadzenie AT
Napisano Ponad rok temu
Nowy taktyczny but Dannera (pustynny i nie tylko - z membrana Goretex) - Desert Eagle (podobno powinien byc dostepny gdzies pod koniec roku)
Pozdrawiam,
Swingline
Napisano Ponad rok temu
ohhh, jaaaaa, MICH TC2002
Kurwa ten helm to moje marzenie.
Jak dobrze pojdzie to bede mogl za jakies 150(!) baksow wyrwaz z SDS odpowiednik MICHA T2000. Tylko MICH mial zajebisty niepowtarzalny fasunek :-)
A butki rewelka. sportowa linia taka
gora butow miekko zakonczona, coraz wiecej firm tak robi. I dobrze.
Spedlace. Widac ze jest membrana z gore(ten wystajacy kawalek)
Te wstawki z cordury coby pot lepiej odparowywal(Jakby kto sie dziwil, czemu gore na pustynie uzywaja)
Ino dziwia mnie te szycia powyzej podeszwy.
W kazdem bardz razie butki gryfne;)
ziorne na strone Dannera wiela koszuja, tak z ciekawosci.
No i sklejac foty kura wklejac. Ja sie juz na wklejalem, no
Napisano Ponad rok temu
No to teraz ja:
Zdjęcia ludzi z GROM-u...
(zobaczcie jakiego fajnego maglite`a ma jeden operator )
Napisano Ponad rok temu
kurwa, musimy sobie z chlopakami sprawic te Dynamic Entry Tools.
kurwa, to niezbedne jest po prostu...
A moja noga juz sie naprawila i w sobote prowadze pierwsze szkolenie na CQB :wink:
Napisano Ponad rok temu
tam to starczy zapukac:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdro,
Swingline
Napisano Ponad rok temu
Izolka to najlepszy przyjaciel operatora. Jak sie przyjzycie, to oni maja duzo zreczy opierdolonych tasma izloacyjna, ja sam tez mam takie zboczenie zawodowe, ze wszystko co wystaje lub ma sie nie ruszac owijam na maxa izolka.
Napisano Ponad rok temu
btw, zajebiste maja te kamizelki EAGLE TAV-V1b i V2b. po prostu magia.
plus te M18stki na plecach doczpeione do Omegi BHI
Napisano Ponad rok temu
aha te zdjęcia pierwszy raz były opublkiowane w angielskim czasopiśmie Combat & Survival gdzie koleś zachwycał się naszą jednostką
a ta latarka to maglite
Napisano Ponad rok temu
mea culpa w takiem raziea ta latarka to maglite
btw, mam ten numer Combat & Survival gdzie ejst o GROMie, ale tych fotek nie widzialem
Napisano Ponad rok temu
a może ty masz jakiś inny numer?
Napisano Ponad rok temu
Kapral i jego giermek w czasie proby zestrzelenia uciekajacej puszki z piwem:)
Napisano Ponad rok temu
komentarz do fotek Shafta(my wiemy, ze ty pisac nie umisz )
Zabawy chlopakow ze SWAT. Jak widac, wsio inne. Kazdy Department ma inny oddzial SWAT, uzywaja co chca. Mudnury najczesciej to BDU(Battle dress Uniform) w kamuflarzach od woodland przez tri colora do metro.
Uzywaja G36K i C, SG551(stad nazwa wersji SWAT), M4A1 i RIS, stzrelb Benelli M3, i MP5A2/A4 TLF(Tactical Lighted Forearm). PIstolety to rozne wersje Coltow M1911 i Beretty M9. Na broni wyborowej sie nie znam w ogole.
Na pierwszejfotce koles ma taki sam pokrowiec na maske p-gaz jak ja
Widac tez ciekawe nakolanniki typu anti-riot z ochrona na golenie. Chyba kanadyjskie; Coopper RLG-1 ale moge sie mylic.
Chelmy nosza Albo PASGT Fritz albo MICH z SDS(Specialty Defense Systems-firma. Jednak ja bardziej ufam Point Blank, SDS niech sobie w cordurce dzierga hehe)
Widac tez tarcze balistyczne. Kurwa, a gdzies slyszalem ze SWAT ich nie lubi bo ograniczaja mobilnosc, a tu prosze- tarcze balistyczne jak byk.
Kaburki w wiekszosci Safariland M6004- popularne ostatnio wszedzie, hehe taki krzyk mody no i ofkoz, slynne kamizleki napowo-rzepowe SWATu, pierwowzor kamizelek MOdularnych, choc pierwsza byla taka eksperymentala Rangersow w latach 70, ale z tej jej modluarnoscia to o kant dupy rozbic mozna.
Napisano Ponad rok temu
cynikiem podogryzac:)
no i zebys sie wykazal raz na jakis czas poza pierdoleniem w knajpie o tosterach:)
Chlopcy jada na zakupy
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co to ??
- Ponad rok temu
-
kravat- kilka glupich pytan
- Ponad rok temu
-
Szkolenia