Omdlenia
Napisano Ponad rok temu
Dzisiaj mialem taka sytuacje:
Wstaje kolo 10.00, siadam na lozku, przecieram oczy, wstaje ide do kuchni, nalewam sobie mineralnej do szklanki, pije.... nagle czuje kłucie (nie jestem pewny czy klucie, ale jakis ból na pewno) w mostku. Moze nie az tak silne, ale usiadlem na kanapie, chcialem polozyc glowe na oparciu i matka mowila ze stracilem na 5 sec swiadomosc. Oczy mialem otwarte ale szczeka mi drgala. Jak juz sie ocknalem to zabaczylem tylko jak mnie matka trzesie zebym sie rozbudzil. Jak mi opowiedziala co sie stalo to nie chcialem jej wierzyc na poczatku. Ogolnie caly mokry od potu bylem po tym jak odzyskalem swiadomosc.
mam 17 lat, waze 72 kg, wzrostu 175cm. 2 tygodnie temu wrocilem z obozu treningowego, na ktorym byly ciezkie treningi, 2 x dziennie po 1,5h. Potem okolo 2 tyg przerwy i przedwczoraj i wczoraj poszedlem na trening. Wczoraj na box, troche zarwalem w dynie. Czy to moze miec jakis zwiazek z tym "zejsciem"? Aha, wczoraj bylem na malej imprezce, ale z % bardzo skromnie. Napisalem chyba juz wszystko co mogloby miec wplyw. Wiec czy ktos moglby mi napisac, co mi sie kurwa dzisiaj rano stalo?? Przyznaje ze po przemysleniach sam juz nie jestem spojrzec trzezwo na te sprawe.
Pzdr CarpeDiem
PS z gory dzieki za powage
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiec czy ktos moglby mi napisac, co mi sie kurwa dzisiaj rano stalo??
Mam nadzieje że nie będzie tu takiego co będzie chciał gdybać na ten temat i brać twój los w swoje ręce.
IDŹ DO LEKARZA !!!!!
NAJLEPIEJ JESZCZE DZIŚ BO DO JUTRA DALEKO !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Pzdr CarpeDiem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bylem dzisiaj u lekarza, zostalem przebadany tymi sluchawkami lekarskimi z przodu i na plecach i wstepnie nic mi nie jest. Na jutro dostalem skierowanie na morfologie, EKG i OB. Okaze sie jutro czy to cos powaznego.
Pzdr CarpeDiem
PS dalej prosze osoby, ktore mialy podobna sytuacje zeby cos napisaly w tym temacie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po prostu na kilka (szacuję że 5-50, bo nie liczyłem :wink: ) sekund straciłem wzrok i pot płynął po mnie. Ale nie straciłem przytomności. To może być od jedzenia albo od zmęczenia.
Nie ma powodów do obaw. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Kiedys mialem cos takiego ze jak szybko wstalem to nagle ciemno przed oczami mi sie robilo, musialem na chwile usiasc, a potem dopiero moglem normalnie wstac. Ale to mi juz minelo, wiec moze to normalna kolej rzeczy z tymi omdleniami w moim wieku...
Pzdr CarpeDiem
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kawa
- Ponad rok temu
-
ABS II + aeroby + spalacze = duzo pytan :)
- Ponad rok temu
-
Przeterminowana kreatyna
- Ponad rok temu
-
Wasze sprawdzone sposoby na wstawanie
- Ponad rok temu
-
ćwiczenia korekcyjne
- Ponad rok temu
-
drazek do czwiczen