na szyje
Napisano Ponad rok temu
ostrze 50HF
dł. 8 cm
rekojesc jak widac
pochwa dąb, mosiadz.
Taktycznosc - minus 3
Zapas Mocy - minus 6
wiem ze raczej nie stosuje sie pochew z drewna ale wkrotce wrzuce maly turtorial jak sie takie rzeczy robi. moze sie komus przydaja moje doswiadczenia w tym zakresie.
Napisano Ponad rok temu
Coby była równowaga głosów - zajebiste!Sorry Winetou, ale to nie dla mnie...
A tutorial o pochewkach z drewna - chętnie - nie każdy musi kochać kydex czy jak mu tam. Przy taktyczności ujemnej - drewno nawet wskazane...
-wój-
Napisano Ponad rok temu
Fajne ładne i wogule , z mojego punktu widzenia to nóż tylko na półkę lub mini wystawe. Nie jestem wielkim fanem rękojeści z rogów .
Napisano Ponad rok temu
Nóż - klimatyczny prezent dla starego myśliwego coby go sobie powiesił nad kominkiem
Jedynym minusem może być fakt, że po złapaniu odrobiny wilgoci drewno spuchnie i będą trudności z wyjmowaniem/wkładaniem noża. Mimo wszystko przy tak nietaktycznym sprzęcie nie robi to większej róznicy.
Rękojeści z poroża są w sumie ok, choć kojarzą mi się z czeskimi finkami ze sklepów z pamiątkami (ciupaga z termometrem, gipsowa popielniczka w kształcie czaski z napisem "Pamiątka znad morza" itp)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co do rekojesci to pomysle zeby zrobic ją kiedys z zakupionego w zakopcu termometru w kształcie ciupagi z ornamentem plastykowych czaszek.
turtorial o pochwach powstanie jak zrobie nastepną.
na razie męcze sie z czyms bardziej taktycznym z odpowiednim zapasem mocy.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam,
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Obróbka tytanu.
- Ponad rok temu
-
Stal na narzedzi.
- Ponad rok temu