Ostatnio zakupiłem na Allegro "Linkę oplotową i oporządzeniową" czyli paracord. Jest cienka i stosunkowo sztywna, oczywiście w środku rdzeń. Cena wg mnie dobra, jak za 25m, ostatnio kupowałem w żeglarskim grubszą, czarną i bardziej elastyczną za 1zł/mb. Sprzedający szybki i solidny (nie sprzedawca ze sklepu, tylko gość z allegro ). Jeżeli ktoś jest zainteresowany, to widzę, że znowu wystawia.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Paracord
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Re: Paracord
też to mam, zrobiłem sobie z tego oplot do pazurka (po wyciągnięciu rdzenia). Też od tego gościa kupowałem, spoko.
Ostatnio udało mi się dorwać identyczną na bazarze (6zł) i jest to po prostu dobry rosyjski produkt :twisted: Jedynie ból że taka cienka, ale za taki cash 8) POLECAM ;-)
Pozdrawiam
P.S. I nie licytujcie jak szaleni, gościu to regularnie wystawia - ja zapłaciłem 10pln.
Ostatnio udało mi się dorwać identyczną na bazarze (6zł) i jest to po prostu dobry rosyjski produkt :twisted: Jedynie ból że taka cienka, ale za taki cash 8) POLECAM ;-)
Pozdrawiam
P.S. I nie licytujcie jak szaleni, gościu to regularnie wystawia - ja zapłaciłem 10pln.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
pochwy
- Ponad rok temu
-
Moje malenstwa
- Ponad rok temu
-
pytanie o foto?
- Ponad rok temu
-
moj nozyk
- Ponad rok temu
-
pierwsze koty za ploty, czyli folderowe poczatki
- Ponad rok temu
-
pomyłka
- Ponad rok temu
-
książka
- Ponad rok temu
-
Dzięki uprzejmosci Piotra C.
- Ponad rok temu
-
prosba o usystematyzowanie nazw stali - czyli co do czego...
- Ponad rok temu
-
Mój pierwsze, ten najważniejszy...:)
- Ponad rok temu