amator w trojmiescie :)
Napisano Ponad rok temu
Pisze tutaj, bo od pazdziernika zaczynam studia w gda, a przy okazji chcialbym zaczac trenowac capo. I tylko jeden problem mam - na jaka grupe sie zdecydowac?
Znalazlem info o wszystkich dzialajacych w 3city + info o grupie capo w ATW ([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]), ale zapytowuje sie Was, doswiadczonych, ktora polecacie, wziawszy pod uwage moje calkowite zatrzymanie w rozwoju fizycznym
Chodzi mi generalnie o nauke capo z dobrym trenerem, ktory pomoze mi w odzyskaniue kondycji i sprawnosci ruchowej, a przy tym nie trafie do grupy , w ktorej bede czul sie jak pajac, dla ktorego ustanie na reku to szczyt mozliwosci akrobatycznych.
Dzieki za pomoc, pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zapraszam!
Napisano Ponad rok temu
wszelakie info znajdziesz na : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pozdro
Napisano Ponad rok temu
treningi odbywaja sie w II lo we wrzeszczu na ul. Pestalozziego 7/9
sobota 18:00-19:30
poniedzialek 17:30-19:00
serdecznie zapraszamy ;]
Napisano Ponad rok temu
Mi natomiast chodzilo bardziej o rekomendacje ktorejs z nich. Zdaje sobie sprawe, ze kazdy bedzie chwalil i zachecal do odwiedzenia swojej , ale mimo wszytsko licze na pewien obiektywizm.
Boje sie trafic do grupy, w ktorej wiekszosc bedzie na mocno zaawansowanym poziomie, a ja nie podolam w dorownaniu, a nawet ze swoja miernoscia moge przeszkadzac. Reszta jak pisalem w 1szym poscie.
Mimo wszystko wielkie dziex za duzy odzew
Napisano Ponad rok temu
Artesi kurwa!
Pogratulować kultury osobistej....
Cartman84: w ABADA w Gdańsku są osoby dość początkujące więc nie powinieneś mieć problemów z wpasowaniem się w grupę.
Pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
W kazdej sa grupy początkujące i napewno sobie poradzisz.
Napisano Ponad rok temu
ani my nie pokarzemy ktora grupa jest odpowiednia ani nasz "nowy kolega" nie dowie sie gdzie powinnien sie udac...
... w zwiazku z tym proponuje kompromisowe wyjscie z tej sytuacji...
wpadnij do kazdej grupy na jeden trening i sam zdecysuj gdzie sie czujesz najlepiej :wink:
to chyba odpowiednie rozwiazanie...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Linki - strony, muzyka i inne ciekawe informacje
- Ponad rok temu
-
Jaki masz cordao ??
- Ponad rok temu
-
Capoeira w Szczecinie